Коментари

Защо не вярвам на МВР и медиите на властта, че Северин от махалата е убиецът на журналистката Виктория

Защо не вярвам на МВР и медиите на властта, че Северин от махалата е убиецът на журналистката Виктория

 

1539212128-1

 

 

 

 

Медиите на властта се надпреварват да ни съобщават, че Северин Красимиров е направил пълни самопризнания и дори е посочил, къде е заровил телефона на жертвата Виктория Маринова, който преди десет дена самият МВР министър съобщи, че е намерен в колибата в която живеел с жена си.

 

 

 

Защо ли не им вярвам нито на МВР, нито на медиите на властта?

 

 

 

Първо, колко самопризнания ще прави Северин, нали вече ги беше направил в Германия и там е имало и българи от службите?

 

 

 

Второ, подписал ли се е под тези самопризнания убиецъг Северин?

 

 

 

Трето, пред съдия ли са на направени всичките му самопризнания, че е извършител на това зверство?

 

 

 

Ако бяхме нормална държава самото разминаване на версиите на министъра на МВР, че е намерен телефона на жертвата преди десет дена и вчерашното му изравяне в близост до мястото на убийството, днес вече щяхме да имаме оставка на половината министерство на МВР и всички шефове в РПУ – Русе, е да ама не, ние не сме нормална държава.

 

 

 

 

 

В България си имаме едни управляващи, които за да тушират общественото напрежение са готови на всичко, дори от трибуната на министерски съвет да лъжат публично всички българи.

 

 

 

Оказа се също така вчера, че никакви вещи на жертвата не са намерени и в дома на Северин Красимиров, но не трябва да забравяме факта, че главен прокурор, министър на МВР и цял министър председател преди десет дена именно с тези факти обявиха, че престъплението е разкрито?!

 

 

 

 

Сега ако може и ако искат от така наречените органи на властта и прокуратурата някой все пак някой, да им повярва, че това „водно конче“ е извършител на това зверско престъпление и си е признал всичко, ще е добре да покажат пред всички медии, писмените му показания как, защо и къде точно е извършил това престъпление и най – вече нещо много важно да отговорят, чрез неговите самопризнания – Какъв точно е бил мотива за това зверско престъпление?

 

 

 

 

 

 

Защото в началото на европредседателството на България имахме шест трупа в Нови Искър за които ни се обясни, че някакъв горски човек, по – късно го намериха самоубил се е избил всички сам, защото имал чувства към една от жертвите и не издържал да я гледа с друг.

 

 

 

 

Сега все още имаме жив извършител на зверско престъпление, който според МВР и медиите на властта си е признал, затова искаме да видим самопризнанията му какво пише вътре, пред кой ги е направил в България и какво точно е обяснил за случая.

 

 

 

 

 

Защото тук имаме зверски убита журналистка и случаят е обществено значим не само за хората в България, тук става въпрос за това колко е опасно да живееш в тази държава и как нейните органи командвани от партийните централи могат да прикрият всяко едно престъпление или да нарочат някой за извършител на престъпление.

 

 

 

НИЕ НЯМА ДА МЪЛЧИМ!

 

 

Източник: https://www.facebook.com/protestbulgari/?ref=br_tf

 

 

Коментари

More in Коментари

big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024