Коментари

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

chukov

 

 

 

Съвсем скоро единствената тема на всякакви международни срещи за Украйна ще бъде безусловната капитулация на киевския режим. Вероятно предстои колапс на военните сили на Украйна и пълна капитулация на президента й Владимир Зеленски и приближените му. Това заяви в публикация в социалната мрежа Фейсбук геополитическият анализатор Боян Чуков.

 

 

 

„Съвсем скоро единствената тема на всякакви международни срещи за Украйна ще бъде безусловната капитулация на киевския режим, съветвам всички вие да се подготвите за това“, цитира Чуков думите на представителя на Руската федерация в ООН, Василий Небензя.

 

 

 

„Очевидно Небензя загатва тема, която коментират повечето сериозни анализатори“, обяснява той.

По-ясно казано, вероятно предстои колапс на ВСУ и пълна капитулация на Зе&Ко (Владимир Зеленски и компания – бел.ред.)“, пояснява Чуков, като добавя:  „Руските бомби ФАБ в различните опции 500, 1000, 1500 и 3000 обърнаха ситуацията на фронта. Тежките руски планиращи бомби сринаха ВСУ.“

 

 

 

„Според украински източници Fab-500 изтръгва врати от пантите на разстояние 1 км. Киев е на прага на енергиен срив“, продължава той.

 

 

 

По думите му руснаците унищожават систематично електрогенериращи украински мощности, а не само разпределителни станции и трафопостове, както бе до този момент.

 

 

 

„Путин сподели с Лукашенко, че през зимата руснаците са оставили елекрогенериращите мощности по хуманни съображения… предвид болници, училища и други“, завършва геополитическия анализатор.

 

 

По-рано беше съобщено, че Въоръжените сили (ВС) на Руската федерация нанесоха масирана атака срещу обекти на горивно-енергийния комплекс (ГЕК) на Украйна.

 

 

КритичноБГ

Коментари

More in Коментари

big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024
соломон

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

март 31, 2024