Коментари

Когато кокалът пречи да се види морала! По-срамна и нагла коалиция в българската политика не е имало…

Когато кокалът пречи да се види морала! По-срамна и нагла коалиция в българската политика не е имало…

сидеров-симеонов-каракачанов-678x381

 

 

 

Така наречените „патриоти“ като един се втурнаха да защитават един от лидерите си Валери Симеонов. И правилно – току-виж се наложи да подаде оставка, а тогава къде отива келепира?

 

 

 

Патриотите направиха от патриотизма търговия. С една единствена цел – да докопат кокалът във властта, да седнат и те на трапезата, па макар и за огризките. Мечтата на българския патриотар….

Дотолкова се самозабравиха в лакомията си, че нищо човешко не им остана. По-срамна и нагла коалиция и политици скоро не е имало в българската политика. Съчетани с потресаващата липса на морал и интелект.

 

 
Да си припомним някои неща от предизборната кампания на коалицията – пенсии минимум 300 лева, намаляване на възрастта за пенсиониране, намаляване на ДДС за лекарства, учебници, книги, спиране на помощите за повече от три деца, справедлива социална политика, достъпно здравеопазване в малките населени места, намаляване на съдебните такси…..

 

 

 

КРАСИВО, ПАТРИОТИЧНО И ЛЪЖЛИВО!

 

 

 

 

А българите, поне някои българи се подлъгаха. Подлъгаха се тези, които честно вярваха в намеренията на банда политически авантюристи, че искат да направят нещо за България. Без да забелязват скудоумието в думите им, високопарните речи без смислена логика. Дайте да дадем – винаги се усъмнявам при подобни неща. Казвам проблем, казваш – ще направим, но кажи и как. Такова нещо при тях няма. Див, див популизъм….

 

 

 

 

Патриотите вече показаха истинското си озверяло от алчност лице – посегнаха на майките, на децата…
ПАТРИОТИЗЪМ ЗА ПРОДАН. ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ ЗА ПОСТОВЕ И ПАРИ!

 

 

 

 

И да попитам горещите защитници на Симеонов, които ще правят контрапротести в него защита – някакво елементарно чувство за срам и морал поне не ви ли е останало? ЗАЩО НЕ ПОПИТАТЕ РАДЕТЕЛЯТ ЗА ЧИСТА РАСА КАК Е ГЛАСУВАЛ ЗА РЕШЕНИЕТО ЗА 45 МИЛИОНА ЛЕВА ЗА ДУПКАТА НА ГЕРГОВ??? ИЛИ ТОВА Е ЗАБРАНЕНА ТЕМА ЗА ОБСЪЖДАНЕ? ПАТРИОТИЧНА?!? КАК ГЛАСУВАХА ЗА ПРОМЕНИТЕ В АПК, ВДИГАЩИ В ДЕСЕТКИ ПЪТИ СЪДЕБНИТЕ ТАКСИ?

 

 

 

Май избирателите им и членовете на партиите им ги хвана амнезията! И точно заради тази амнезия на избирателите си избираме винаги боклуци за управляващи. Защото трябва да се търси сметка. Изборите са търговия – политиците ни обещават някаква престация, заради която ние им даваме гласа си, но те ни я дължат. И ако не я дадат, повече гласове не само не трябва да видят, но и напълно да бъдат изхвърлени от политиката!

 

 

 

ПОЛИТИКАТА Е МНОГО МРЪСНА РАБОТА, ТОЧНО ЗАТОВА В НЕЯ ТРЯБВА ДА ИМА ПОВЕЧЕ МОРАЛ И ЧИСТИ ХОРА!

 

 

 

 

Защо не попитате ВАШИТЕ ДЕПУТАТИ – „ПАТРИОТИ“, защо вместо да се борят за намаляване на пенсионната възраст, увеличаване на пенсиите и достъпно здравеопазване, се борят за обществени поръчки и постове?

 

 

 
Защо не попитате ВАШИТЕ ДЕПУТАТИ как ще са гласували за увеличаване на осигурителния праг и по-високите осигуровки – срещу същото, ставащо все по-лошо качество на здравеопазването?

 

 

 

И всъщност какво от предизборната си кампания са свършили?

 

 

 

Освен със скандали, патриотите не ги запомнихме с нищо друго….и с липсата на морал и човечност. НАПРАВИХА ДУМАТА „ПАТРИОТ“ СРАМНА!

И мен ме е срам от тях, и ме е яд, защото познавам много хора от партиите в коалицията, които са истински родолюбиви българи. ТРОЙНИТЕ ПАТРИОТИ ПРЕДАДОХА И ТЯХ – И ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ, И ЧЛЕНОВЕТЕ СИ!

 

 

 

 

Сега ги карат да ходят да защитават един човек с тежки морални и духовни увреждания!!! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ?
ПРОДАДОХТЕ И ОСРЕБРИХТЕ ПАТРИОТИЗМА СИ. САМО ЧЕ ТОЙ НЕ Е ВАШ, ТОЙ Е НА ХОРАТА, КОИТО ВИ ПОВЯРВАХА И ГЛАСУВАХА ЗА ВАС. КАК ЩЕ ГИ ПОГЛЕДНЕТЕ В ОЧИТЕ? ИЛИ СПАЗМАТИЧНОТО ВИ ВКОПЧВАНЕ ВЪВ ВЛАСТТА Е ЗАРАДИ УБЕДЕНОСТТА ВИ, ЧЕ ПОВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ВЛЕЗЕТЕ ВЪВ ВЛАСТТА???

 

 

 

 

Кокалът и трапезата за вас са много по-важни от България!

 

 

 

 

 

И пак да ви напомня за старите традиции на ВМРО относно предателите….и за това ще дойде време!

Защото утре, когато не сте във властта и излезете на улицата, какво ще правите? Ще посмеете ли?

 

 

 

Елена Гунчева, Свободно слово

Коментари

More in Коментари

1249613

Колтуклиева: Личният му „Лексус“ стои в двора на кооперацията, а борецът за евроценности използва държавата за лична употреба

май 17, 2024
урумов

Започна промиването на мозъци за покушението срещу Роберт Фицо

май 16, 2024
qvor-dachkov-e1486391023192_1746892204914951909_big

Дачков коментира Волгин по „Панорама“: Това е единствената мотивация при 100% от кандидатите

май 11, 2024
960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024