ОБЩЕСТВО

Конструкцията се счупи! Заминава ли си „Борисов 3“ в понеделник – бунтът продължава!

Конструкцията се счупи! Заминава ли си „Борисов 3“ в понеделник – бунтът продължава!

 

 

mn

 

 

Ето какво заявяват след оставката на Валери Симеонов организаторите на бунтовете в страната, които готвят голям протест този понеделник…

Едно към едно без редакторска намеса:

 

Вицето по тишината и тоалетните в България Валери Симеонов подаде Оставка.

 

 

 
С брифинга и какво точно обясни Валерко по познат като Далаверко няма да се занимаваме, но ще се опитаме да помислим реално какво и как разруши преди малко Валери Симеонов. Този който много обичаше да ни обяснява, че имало договор в коалицията за четири годишен мандат. Договор в който той беше записан като Вицепремиер?

 

 

 
Сега, когато Вицето на Бойко Борисов го няма има само един начин да се случат нещата или договора да се преподпише, без участието на Валерко Далаверко и в схемата да остане само Каракачанов или Коалициите и малката и голямата да се саморазпуснат.

 

 

 

Второто е много по вероятно, защото имаме Бойко Борисов появил се в БТВ, в опит да спаси правителството с обяснения, не ни клатете сигурни сме.

 

 

 

Имаме подаване на оставка от коалиционен партньор шеф на партия с депутати в Парламента и не на последно място огромни улични бунтове във всички градове на България, които ясно показват, че искат властта да си заминава и парламента също да си подават оставка.

 

 

 

 

В случая последното е неизбежно и ще се случи в следващата седмица, а може би още в понеделник 19.11. след 18:30 часа, когато се очаква в цяла България да бъдат запалени огньовите по барикадите, с които хората да кажат искаме да видим светлината, писна ни тази държава да се управлява на тъмно в мрака.

 

 

 

 

 

 

Понеже вече разполагаме с информацията, че мястото на Валери Симеонов, ще се заеме от шефката на кабинета му и негова любовница с която беше преди време в Италия на почивка, то съветваме управляващата ни хунта да си подадат оставките преди понеделник вечерта, за да не се налага да им ги взема улицата.

 

 

 

 

 

Припомняме, че преди една седмица ние от Хак Нюз написахме, че Валери Симеонов ще си подаде Оставката, но и тогава някои хора особено свързани с ПатрЕотите в България ни обясняваха, че това не било възможно е вече е факт и сега искаме да съобщим и другата новина

 

 

 

 

 

А тя е че следващата седмица ако Бунтовете запазят силата си всички си заминава, но това си зависи от всички българи, които вместо да си седят у дома на топло, трябва да излязат на улицата и да поискат промяна.

 

 

За България!

Бунтът продължава пълен списък с градовете вижте тук

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

shalamanov_bgnes

Ястребът Велизар Шаламанов: Смените, които прави Путин, не са добри новини за Украйна и за нас, защото са верни решения

май 13, 2024
kristiyan-tedi

Стана ясно кои са жертвите от кървавата баня с джип в Пловдив, шофьорът е син на служителка от КАТ / СНИМКИ

май 13, 2024
радев,радев

Радев остро срещу Силяновска: РСМ да спазва договорите, вкл. този за Приятелство и добросъседство

май 13, 2024
малинов

Цената на тока скача от 1 юли – няма как иначе, обяви енергийният министър

май 12, 2024
катастрофа

Няма край: Ад с много ранени на пътя за „Маказа“, дете е с опасност за живота

май 12, 2024
171544294712064

Трагедия! Наш спортист почина само на 38 години

май 11, 2024