Коментари

Бойко, ти определено не си добре! Искаш да ти благодарим, че са ни глобили със 77 млн. евро!

Бойко, ти определено не си добре! Искаш да ти благодарим, че са ни глобили със 77 млн. евро!

борисов

БОЙКО ТИ ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СИ ДОБРЕ! ИСКАШ БЪЛГАРИЯ ДА ТИ БЛАГОДАРИ, ЧЕ ЕК СА НИ ГЛОБИЛИ С 77 МИЛИОНА ЕВРО ЛИ?

Бойко Борисов определено е заплаха за живота на Българите в България и ако все още не сте осъзнали този факт е добре да го чуете какво и как дрънка от Виена днес по повод глобата от ЕК на стойност 77 милиона евро!

Според Борисов, всички в България трябвало да му благодарим, че не сме глобени с 300 милиона евро, защото той, Томислав Дончев, Теменужка Петкова и т.н. водили тежки преговори и успели да свалят глобата на 77 милиона евро?!

Ако ли не трябвало да си приватизираме тръбите за газ, но тогава сме щели да четем, че Борисов продавал тръбите на България.

Естествено, че щяхме да четем Борисов, защото когато такива бандити като теб правят приватизация идват разни Гинки, Калинки и се създава впечатлението, че всичко което правите е корупция.

И само и единствено в България май е така, защото както четем никой друг не е глобен, затова, че не дава на други фирми да си прекарват газа през определени държави, май само България е първата и единствената в списъка.

И това, че поредните ти глупости, че си намалил глобите, и че всички трябва да ти благодарят си ги дрънкай пред бабите на Герб.

Защото България ще бъде залята от такива глоби в следващите няколко месеца и тези 300 милиона евро за които говориш, като нищо могат да станат и 3 милиарда и не ни обяснявай, че българина няма да плати глобата, защото поредното 15% увеличение на цената на тока вече чука на вратата.

А то не е последено от факта, че ти си намалил глобата на ЕК наложена на БЕХ и вземи най – накрая да си поемеш вината и да си подадеш оставката, че ти се смее всеки който може да мисли в България, какъв си галош…

Нали знаеш какво е галош, онова което си обуваш на краката, да отидеш да нахраниш прасето в Банкя, ако не знаеш и не помниш вече, а прасето дава мас, същата онази мас с която са те хранили като малък…

 

Източник: Oxnews

 

https://oxnewsnewbgbg.blogspot.com/2018/12/77.html?fbclid=IwAR0ia1oRzyMRso7mLx8uwGqhtm3CYQSGnvk7lMW1MThdOQd3JHqZYLrn-VU

Коментари

More in Коментари

1249613

Колтуклиева: Личният му „Лексус“ стои в двора на кооперацията, а борецът за евроценности използва държавата за лична употреба

май 17, 2024
урумов

Започна промиването на мозъци за покушението срещу Роберт Фицо

май 16, 2024
qvor-dachkov-e1486391023192_1746892204914951909_big

Дачков коментира Волгин по „Панорама“: Това е единствената мотивация при 100% от кандидатите

май 11, 2024
960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024