ЗАБАВНО

Всеки автомобил с чувалче пясък и лопата при сняг, внасям промени в закона

Всеки автомобил с чувалче пясък и лопата при сняг, внасям промени в закона

 

xx

 

 

След като вчера депутатката от Герб Десислава Атанасова, над три часа седя по непочистената магистрала „Струма“ и сподели своите терзания и премеждия във Фейсбук, а по – късно си изтри публикацията, заради факта, че имаше под нея над 1000 гневни коментара, които обясняваха, че АПИ са хора само и единствено на ГЕРБ, то днес познатата и като Деса Здравната, излезе с ново изявление.

 

 

Публикуваме го без редакторска намеса, заимствано от блога Oxnews.

 

 

 

„След като вчера видях, че въпреки усилията на фирмите, които трябва да почистват магистралите и пътищата в България не им се получава, заради недобросъвестни шофьори на тирове, то цяла нощ мислих как трябва ние от Герб, които мислим само и единствено за доброто на хората, да променим закона за пътищата в България, за да не се случват тези неща повече.

 

 

 

Мисля си, че ако всеки автомобил и камион задължително бъдат оборудвани с чувалче пясък за автомобилите и чувал пясък или два чувала за камионите, нещата с опесъчаването на републиканската пътна мрежа ще се случват много по – бързо. И няма да се налага да чакаме някой блокиран някъде снегорин от недобръсвестен тираджия с летни гуми да бъде освободен от блокадата в която е попаднал.

 

 

 

 

Също така може да оборудваме и колите си и камионите с лопати за сняг и най – накрая да покажем, че сме народ, който може да бъде единен, като ринем сами снега по пътищата и магистралите докато чакаме да дойдат снегорините. Все пак и риненето на сняг спомага за доброто здраве и фигури на хората, а както знаете ние от Герб мислим за физическото здраве на всички в България.

 

 

Днес ще внеса моите предложения в комисията по транспорта към парламента и се надявам колегите да ги приемат, за да решим най – накрая този проблем със снега по пътищата в България, защото на мен лично ми писна все Бойко Борисов и Герб да са виновни и всички да чакат някой друг да им свърши задължението като граждани на тази държава“.

 

https://oxnewsnewbgbg.blogspot.com/2018/12/blog-post_17.html?fbclid=IwAR1t6p2iaVXVUhGtRvIF1JpZ4b5siUkyaOL4Oom15U4hxIurqkZXA5FVkoI

 

 

Бел. ред.

Това, разбира се, е само една пародийна шега, плод на народното творчество. При ГЕРБ обаче всяка шега става истина, защото такова им е цялостното управление.  Безсрамието е водеща линия и като нищо утре майтапът ще стане закон, а властта отново ще се оправдае с други за своята некадърност и наглост.

 

 

ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
хиалурон

Български шампион по щанги си наду устните с хиалурон: Обществото не ми плаща сметките / СНИМКА

февруари 8, 2024
846fd772869de1b03dfb3b798822bb61

Калина Андролова се гаври с Ваня Григорова и Цветанка Ризова

януари 30, 2024
big_Screen76

Динко се обиди и обяви края с прощално включване

януари 29, 2024
путин-байдън

Руски шегаджии сглобиха видео с Путин и Байдън

декември 7, 2023
уики-1

Скъсаха се да редактират Кирил Петков в Уикипедия: „Канадски политик“ с „трайни мозъчни увреждания“

ноември 16, 2023