Политика

Марешки се изгаври с президента: Издигаме го за кандидат за кмет на София, така ще свърши нещо реално за народа

Марешки се изгаври с президента: Издигаме го за кандидат за кмет на София, така ще свърши нещо реално за народа

 

 

гавраbig_2426

 

Ръководството на ПП „Воля“ проведе работно съвещание, с което се поставя началото на вътрешно-партийната дискусия за кандидатури, които партията да издигне за поста кмет на София на предстоящите догодина местни избори.

 

 

Сред имената, които бяха коментирани, заедно с това на Мая Манолова, бе обсъдено и името на Румен Радев, предадоха от пресцентъра на партията.

 

 

„Според социолозите той е с много висок рейтинг. Така че не би трябвало кметската надпревара да го изплаши. Този пост дава много правомощия –тъкмо ще свърши нещо реално за народа”, коментира лидерът на „Воля“ Веселин Марешки.

 

 

Гаврата с държавния глава, естествено, предизвика буря от реакции в мрежата… ето някои от тях:

 

 

 

 

 

Марешки, поне пет стъпала си под Президента! Не можеш на малкото му пръстче да се завъртиш! С това си изказване падаш още по- ниско и сваляш още повече рейтинга на ГЕРБ!Много си зле !

 

 

Марешки е като мишчица, цър-цър и пак се скрива в някой ъгъл. Герберастите го държат за топките с няколко дела и не смее да мръдне. Отделно в началото на мандата му спретнаха няколко поръчкови предавания по телевизията , да е наясно за какво става въпрос.

 
За пръв път България има президент , който е достоен човек, патриот , доказан професионалист. Срещу себе си той  има доказани отрепки като Марешки , Боко, Цецо и цялата останала политическа сган. В рамките на своите правомощия по конституция той не може да направи нищо повече от това което прави в момента- да е коректив на глупостите на управляващите. Няма какво повече да искаме от него.Проблема е в Марешки и боклуците като него. А това , че Марешки се подиграва с един достоен и честен човек , дава отговор на въпроса колко ниско сме паднали.Замислете се върху това.
До къде доживяхме…….Някаква жалка отрепка и презрян маймуношебек, някакъв нещастен бандит и побойник да плюе по един достоен, избран с мнозинство президент……!! Боже, събери си вересиите…..!!

Политика

More in Политика

phpbcuamt_559x345

Радев: Победа над Русия е невъзможна, продължаването на войната в Украйна не е изход

май 18, 2024
c5f5f63fd2304e109b375828b933ed2f

Борисов: Направих сглобката, за да успокоя държавата, ПП не искат да си признаят големия балон, който се наду

май 17, 2024
Image_17946323_40_0

Радев с първи думи за мелето с Кирил Петков, ще вземе ли главата на шефа на НСО

май 17, 2024
big_payimage-6266907c4

Израел крои голям план за България през главата на Турция

май 16, 2024
welt-deset-darzhavi-es-otkazaha-da-928

България сред тях ли е? Welt: Десет държави от ЕС отказаха да дадат на Украйна „гаранции за сигурност“

май 15, 2024
бнб

Управителят на БНБ: България няма да изпълни критериите за еврото до доклада през юни

май 14, 2024