ОБЩЕСТВО

Още се борят за живота на Иван Ласкин, Народният театър апелира за даряване на кръв

Още се борят за живота на Иван Ласкин, Народният театър апелира за даряване на кръв

 

big_1319

 

 

Актьорът Иван Ласкин, който лежи в реанимацията на ВМА, е в тежко състояние. В Народния театър са разлепени бележки с призив за кръводаряване. Близките му търсят рядката група А-.

„Колеги, състоянието на Иван Ласкин е много тежко, спешно се нуждае от преливане на кръв. Който има възможност и желае – да дари кръв в кръвен център на Военна болница“, гласи съобщението, цитирано от Пик.

 

 

 

 

 

Лекарите във ВМА се борят за живота на Ласкин, който се нуждае от чернодробна трансплантация. Актьорът е в тежко състояние заради чернодробната недостатъчност. Това е причината в последните дни да започнат да отказват органи в тялото му.

 

 

 

Съпругата му Александра Сърчаджиева изживява едни от най-тъжните си коледни празници. Актрисата буквално се поболява заради критичното положение, в което се намира любимият й Иван Ласкин, чието състояние към момента продължава да е критично, пише Блиц.

 

 

 

 

 

Колегите на актрисата са много притеснени и за нея, и за Ласкин, за чийто живот, според последно тиражираните информации, лекарите продължават да се борят денонощно.

 

 

 

 

 

 

 

 

Припомняме, че преди няколко месеца Иван Ласкин отново бе приет по спешност, само че във 2-ра градска болница с чернодробна недостатъчност, вследствие на припадък.

 

 

 

 

Тогава Алекс Сърчаджиева буквално не беше на себе си от притеснение и отново прибягна до тежките успокоителни. На успокоителни водеше геройски и риалити формата „ВИП Брадър” заедно с Азис. Усмихваше се широко в моменти, в които със сигурност й се е искало да заплаче неудържимо.

 

 

 

 

При предишното приемане в болница, в отделението по гастроентерология, Иван Ласкин се нуждаеше от кръводаряване. Близките му търсеха рядката група А-, а първа кръв е дарила съпругата му Александра.

 

 

 

 

В средата на август пък, Иван Ласкин преживя огромна трагедия, която го срина – той загуби своя баща Славчо след кратко боледуване. До последно двамата не поддържаха близка връзка, което бе и една от мъките в живота на актьора. Неговите родители се развеждат преди години, а Иван е отгледан от бабите си.

 

Петел, Пик,Блиц

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

big_hail-189519_1280fdf

БАБХ: Време е България да научи истината за агнешкото и яйцата в плик на Великден

април 30, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
затвор

Затвор „мечта“ за 42 милиона лева за ВИП персони отваря врати – без решетки, по двама в стая с отделен WC

април 29, 2024
прокуратура

Прокуратурата по казуса с фалшивите подписи: Има данни за документни престъпления

април 29, 2024
лена

Лена Бориславова за фалшифицираните документи: Не се притеснявам от проверка, не съм търсена от органите на реда

април 29, 2024