Коментари

Последният гърч на ГЕРБ и новото начало… улицата остава непредвидима!

Последният гърч на ГЕРБ и новото начало… улицата остава непредвидима!

 

dd

 

 

По повод свалената във фейсбук опозиционна страница Национален протест срещу безобразията в България, се появи следният коментарен текст. Публикуваме го едно към едно:

 

 

 

Преди една година, един човек написа във Фейсбук :“Ще съберем армия от хора и ще обясним на всички българи, че политиците са излишни“.

 

 

 

 

Една година по – късно този човек уви си изпълни обещанието, защото на 11.11.2018 година в България 65 града се вдигнаха на протести под названието „Бунтът“ – протест, който не искаше само оставките на всички в Парламента и Правителството, искаше по – добър живот за всички в България.

 

 

 

 

Този човек беше създателят на свалената страница преди няколко дена по настояване на българските служби и правителство – „Национален протест срещу Безобразията в България“.

 

 

 

Сспоред хора, които са запознати с работата на хората зад страницата, те пак ще я върнат в пространството, но тук трябва да отбележим факта, че явно Герб вече не се тресат само от факта, че никой в България не гласува за тях, защото на последните избори тези, които сега управляват с едва 12% от гласовете на хората, които имат право да гласуват в България, се тресат от всичко, което е заплаха да бъдат свалени от власт.

 

 

 

 

На всички ни е ясно, че Герб нямат електорат, че Герб нямат вече поддръжници освен онези, които до преди две години под заплаха да си загубят работата и парите гласуват за тях.

 

 

 

 

Стигна се до парадокса да се пишат бележки и да се лепят по входовете на блоковете в градовете, че програмата за саниране, ще бъде спряна ако Герб не са на власт, но както разбрахме програмата спря и когато Герб са на власт.

 

 

 

 

 

Три недовършени мандата на Бойко Борисов като премиер това ще е резултата още през февруари, коментират социолози и политолози под сурдинка някои, а по смелите вече твърдо го заявяват дори в национален ефир, но тук трябва да се отбележи и факта, че в политиката на България се появи и нов „играч“ наречен Румен Радев, който всъщност за момента се явява и нещо като надежда за онези, които искат промяна в България.

 

 

 

 

 

Румен Радев естествено от своята президентска институция всъщност може да прави само онова, което прави и до момента, а то е да връща закони, налагайки им вето и да констатира на глас онова което всички виждат, но не коментират публично, защото всички в политиката отдавна са обвързани и действат с една цел, всички да останат в схемата.

 

 

 

 

 

Затова и може би онзи, който години наред следи нещата от близо почетният председател на ДПС – Ахмед Доган им предложи преди два дни, да си направят всички програмен кабинет в който да участват всички партии от парламента, за да спасяват уж България, но всъщност им обясни, че за пореден път ако не действат незабавно да се спасят, да очакват улицата да излъчи своята партия или движение и те да станат Алтернативата за България.

 

 

 

 

Същата онази улица, която засега е непредвидима, защото никой не знае колко са така наречените бунтовни комитети в България, колко е голяма армията за която преди една година един човек се зарече да събере и най – вече никой не знае, как работи цялата тази уж неорганизирана машина, която само за 45 дена по улиците на България показа на всички, че Герб могат да се разклащат силно, а Бойко Борисов да прави опити да се спаси панически.

 

 

 

 

 

 

Само до преди една година, Бойко Борисов и службите му, си мислеха, че контролират всичко и всички в България, и че задкулисните им договорки с останалите партии в България ще ги държат на власт поне веднъж до край на един мандат, но уви нещо някъде някой е пропуснал и народа излезе на улицата, а всичко според едни хора, които са запознати с нещата тепърва предстои.

 

 

 

 

Свалянето на страницата, беше гърч от страна на Герб, един последен гърч преди да си заминат завинаги, така както си отидоха и СДС и НДСВ, така както си отиват всички от политическият живот на България, които влизат във властта с големи обещания, но после се оказва, че са в нея само заради далаверата и корупцията.

 

 

 

 

Днес за пореден път в последните 30 години преход от комунизъм към Демокрация в България нямаме правосъдие, нямаме равнопоставеност и равен старт за всички, а имаме наши и ваши и едни хора, които вместо да служат на народа, се чувстват като богоизбрани и с цялата сила на държавната машина си бранят властта, власт която са им дали едва 12% от хората имащи право на глас в България, власт която другите 78% не признават и вече явно са готови да направят решителната крачка да се отърват от онези, които убиват и унищожават всичко до което се докоснат в икономическият и социален живот в България…

 

Източник: https://bulbg.blogspot.com/2018/12/blog-post_524.html?fbclid=IwAR0BQrqnZscOJhj64yLgXBBKmTlo99zkjMNceCVu4vMyqfzXRU6c_AWrWUY

Коментари

More in Коментари

960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
960x540

Тази арт-инсталация е струвала 100 000 лева. Аз съм виждал графити в подлези, в които има повече „арт“

април 28, 2024
phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024