ЗАБАВНО

Руски тролове подклаждат протестите на „жълтите жилетки“, Путин лично пали барикаден огън…

Руски тролове подклаждат протестите на „жълтите жилетки“, Путин лично пали барикаден огън…

 

1544274926

 

 

Емануел Макрон успешно избегна кибератаки и фалшиви новинарски съобщения, с които Кремъл се опита да повлия на президентската му кампания през 2017 година, твърди Bloomberg.

 

 
Сега, когато Франция е обхваната от протести, руснаците изглежда са се върнали – и може би попаденията им са по-ефективни.

 

 

 

 

Сред 600-те акаунта в социалната мрежа „Туитър“, за които е известно, че популяризират вижданията на Кремъл, протестите на „жълтите жилетки“ са гореща тема, според Алианса за гарантиране на демокрацията, звено на Германския фон „Маршал“ на САЩ, които наблюдават тези акаунти, както и друга про-кремълска активност.

 

 

 

Профилите в „Туитър“, наблюдавани от Алианса, обикновено съдържат американски или британски новини. Но френските протести „са на върха“ на тяхната дейност в продължение на поне една седмица, казва Брет Шафер, анализатор на социалните медии във Фонда.

 

 

 

„Това е доста силна индикация, че има интерес към преувеличаване на конфликта“ за публиката извън Франция, казва той.

 

 

 
Основна тема на последните съобщения е, че френските правоохранителни органи са на ръба на бунта.

 

 

 

Това твърдение, което изглежда не се подкрепя от факти, наподобява други кампании за дезинформация, подкрепени от Кремъл, които се опитват да доведат до недоверие в западните правителства и да показват, че либералните демокрации са в упадък, казва Шафер.

 

 

ОТ ФОРУМИТЕ:

 

Дори има клипове, на които се вижда как едни „жълти жилетки“ говорят на руски и трошат, докато други жълти жилетки им говорят на френски и ги молят да престанат. Това се случваше пред прозорците на някакъв хотел

 

 

 

Еееех много закъсняхте от кога се знаеше, че Путин ги организира…даже вчера го гледах как лично палеше барикаден огън……А маани, маани ама по същото време са го видели в Англия да черпва по улиците „новичок“ и пак по същото време са го засекли във Вашингтон да фалшифицира избори!!!! Абе маани, маани лош човек…..

 

 

Глупости. Във Франция няма французи, всичките протестиращи са изпратени от ГРУ руснаци. Останалите са африканци и турци, на които им плаща Ердоган. Самите французи се радват на Макрон .

 

 

Неомарксистки демагози, гневът на народа е масов и яростен, ще бъдете ПОМЕТЕНИ, а тъпите ви опорки, че НАРОДЪТ бил спонсориран от Путин само показва, че не сте в час, няма и да влезете. Вижте демонстрациите, които в момента текат в Лондон, вижте ги в Белгия, вижте ги в Холандия! ПЪТНИЦИ СТЕ! Борисов, ИНИ НА YOUTUBE! Борисов, ГЛЕДАЙ live какво става в Париж и Лондон. Борисов, ОБЯВИ ЗАВОЙ КЪМ ВИШЕГРАД, иначе, Борисов, ИДАТ ЖИЛЕТКИТЕ И СИ ПЪТНИК!

 

Фактор БГ

 

https://www.faktor.bg/bg/articles/bloomberg-ruski-trolove-podklazhdat-protestite-na-zhaltite-zhiletki?fbclid=IwAR1Q7vKDtgT9L1TS4Pzip7CHXcVmQNcBP8woJRhdNCPWgqbTl7a7dmHp9UE

 

ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
хиалурон

Български шампион по щанги си наду устните с хиалурон: Обществото не ми плаща сметките / СНИМКА

февруари 8, 2024
846fd772869de1b03dfb3b798822bb61

Калина Андролова се гаври с Ваня Григорова и Цветанка Ризова

януари 30, 2024
big_Screen76

Динко се обиди и обяви края с прощално включване

януари 29, 2024
путин-байдън

Руски шегаджии сглобиха видео с Путин и Байдън

декември 7, 2023
уики-1

Скъсаха се да редактират Кирил Петков в Уикипедия: „Канадски политик“ с „трайни мозъчни увреждания“

ноември 16, 2023