Коментари

БОЕЦ: „Ще предложим София за европейска столица на Корупцията“

БОЕЦ: „Ще предложим София за европейска столица на Корупцията“

 

 

9160edba7747263f7df69fd61e9a46b0550a11f0

 

 

Да си дойдем на думата. Никакви инициативи и кампании не могат да скрият истината, кочината си остава кочина. Българското европредседателство показа и доказа това.

 

 

 

 

 

Половин година след това, България си остава най-бедната и корумпирана държава в Европа, а ДжиПиГейт, ДДСгейт и КръстникГейт дигнаха летвата на корупцията на ново, невиждано до сега ниво.

 

 

 

 

 

Нашите политици се опитват да прикрият срамотиите български, като веят европейски знамена и повтарят празни лозунги, целуват се и се прегръщат с еврочиновници и пияндурници, а те си затварят очите, защото куфарчетата с милионите на дебелите стигат и до Брюксел.

 

 

 

 

Вместо да внасяме демокрация и ценности от Европа, ние изнасяме корупция и свинщина.

 

 

На снимката – БОЕЦ посрещаме депутатите пред парламента!

 

 

 

 

Никакъв „парфюм“ не може да прикрие вонята на корупция, простащина, наглост и мизерия. Юнкер и Борисов може да ни убеждават колко добре си живеем, но родителите на детето, което умря, защото не доживя трансплантация знаят най-добре. Ченгето Каракачанов заяви в национален ефир „циганите станаха много нагли и търпението на българите се изчерпа“.

 

 

 

Няма по-голяма наглост от това, долни ченгета да говорят за наглост! БОЕЦ казваме: „Политиците ни станаха много нагли и българите трябва да изчерпат търпението си“. И да изринат тези тупани, като сринат до основи цялата им престъпна власт, включителни и незаконно придобитите им имоти, палати и сараи.

 

 

 

 

 

 

Наглите и крадливи политици са проблема на държавата ни, а не циганите. Циганската престъпност е следствие от наглостта и поквареността на нашите управници. За лумпенизираното народонаселение е по лесно да псува циганите вместо да се пребори с истинското зло. Истината е, че когато живеем в кочина, самите ние се превръщаме в прасета, а баш-свинчугите са господари на цялата държава.

 

 

 


БОЕЦ ще изпратим официални писма до Съвета на Европа, ЕК и Европарламента с предложение да бъде учредена нова категория – „Европейска столица на Корупцията“ и София първа да бъде удостоена с тази „чест“. Просто защото е истина. И пред Министерски съвет, парламента и президентството да бъде издигнат 75 метров паметник на жервтите на Корупцията и свинете в България, за 75 години управление на комунсти, ченгета, мутри и мафиоти.

 

 

 

 

 

 

 

И на всеки циганско коптор да бъде пооставена лъскава табелка – „паметник на Корупцията“, защото свинете изядоха милиардите за интеграция и превърнаха и тях в това, което са. И във всеки град с „воден цикъл“, в който са похарчени стотици милиони европейски пари да бъде поставен знак – „Тук смърди на кенеф защото мафията така усвоява“. И да каним туристите да снимат и да душат, защото в България и парите явно миришат. На л@йна, на прецъфтели гербери и на смърт. 

 

 

 

 

 


Ще го направим защото е истина, а ако тя не ви харесва не я крийте и не се крийте зад псевдопатриотични глупости, а се борете срещу мафията, която ни убива, краде и превръща държавата ни в кочина. 

 


#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

 

 

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

 

Информиран

Коментари

More in Коментари

960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
960x540

Тази арт-инсталация е струвала 100 000 лева. Аз съм виждал графити в подлези, в които има повече „арт“

април 28, 2024
phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024