ОБЩЕСТВО

„Жълти жилетки“ готвят протест във Видин, зоват цяла България: Правителството трябва да си ходи!

„Жълти жилетки“ готвят протест във Видин, зоват цяла България: Правителството трябва да си ходи!

 

 

Screenshot-2018-12-22-at-11.28.20

 

 

 

На 27 януари жителите на Видин и региона излизат на барикадата пред Дунав Мост 2 с цел ясна цел, че повече няма да търпят лъжите на местните управници от Герб и техните шефове в София.

 

 

 

 

Писна ни да ни лъжат, писна ни да ни обещават като не могат и не знаят как да си заминават всичките. Така се пише из видинските групи и форуми, а по -буйните граждани от региона вече се подготвят да блокират Дунав Мост 2 за дни.

 

 

 

 

Ще извадим гумите като във Франция и никой няма да мине от тука, докато не си подадат оставките, повече не вярваме на лъжи. Преди една година ни обещаха, че ще започнат процедура за пътя от Ботевград до Видин, но все още са доникъде, а хората продължават да бъдат убивани всеки ден.

 

 

 

 

Това с това управление на страната няма да се промени и всички незабавно трябва да си ходят, една година си прехвърляха топката, но ясно се вижда, че пари за път до Видин няма и затова трябва да ги свалим, не излизаме, защото подкрепяме някаква партия, излизаме, защото всички трябва да живеем по – родните си места по – добре.

 

 

 

 

 

 

Като не могат да управляват да се махат, събират парите на хората, чрез данъци и после ги крадат през фирмите си, ако се загледа човек в Северозапада на България, тук корупцията вече сигурно е надминала и 90% и на никой не му дреме затова, защо ние сме най – бедните в Европа? Защото тук най – много се краде – затова.

 

 

 

 

 

На 27 януари всеки истински видинчанин трябва да е на барикадата и да свалим властта, защото не става. Нито МВР, нито Жандармерията ще ни уплашат коментират още хората от Видин в социалната мрежа, ние нямаме какво да губим, така или иначе ни убиват всеки ден.

 

 

 

 

Протестиращите отправят и своя зов към всички останали  градове в страната да последват примера им и да възобновят бунтовете от последните месеци на миналата година с искане за оставка на крадливото правителство на Борисов.

 

Informiran.net

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

960x540

Обява за продажба на къща и парцел в Родопите взриви мрежата

май 6, 2024
extlb9pkgsfa1pgpezzg

Армията ни продължава да намалява, военните пилоти почти не летят, а моряците не плават

май 5, 2024
nova-tv-rozhdestvo-768x397

Нова телевизия сцепи мрака с идиотски гаф за Великден

май 5, 2024
IMAGE_13975557_40_0

Румънска реч оглася Слънчев бряг, украинки решиха проблемите на търговците / ВИДЕО

май 5, 2024
christos2

Христос Воскресе! Честит Великден! Много здраве и благополучие!

май 4, 2024
960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024