ЗАБАВНО

Китайският апарат, който кацна от тъмната страна на Луната, открил сензационни неща за България…

Китайският апарат, който кацна от тъмната страна на Луната, открил сензационни неща за България…

 

49181261_2447428515285382_7848414088982953984_n

 

 

 

Извънземен изоставен град с името Булгар е заснел китайският апарат, който вчера кацна от тъмната страна на Луната. За това сензационно откритие съобщават китайските медии днес, като се посочва, че от снимките изпратени от лунохода им, ясно си личат надписи с името Булгар, а под тях има и нарисувани космически кораби, които поемат към планетата Земя.

 

 

 

 

Според китайската информционна агенция, именно от Луната са се заселили първите българи в България и всичко нелогично до този момент за България вече добивало пълен смисъл, а гените на лунните заселници, най вече се проявявали в любовта им, да си разбиват колите и камионите и другите МПС та в огромни кратери по пътищата.

 

 

За тях трябва да се грижат други лунни наследници, но явно любовта им към луната и спомена за пейзажите там ги подтиква да не го правят.

 

 

 

Тази държава България е както казват нейните жители, цялата вече като лунен пейзаж – унищожават се училища, заводи, разграбват се къщи…

 

 

 

Според китайските медии, и друг ясен повод за факта, че именно българите сме първите заселници на земята от тъмната страна на луната е това, че всички българи от поне 30 години въздишат по тъмни и криминални субекти и дори ги правят политици,  възхищават им се неистово и искат да приличат на тях.

 

 

 

 

Факт е, че и старите хора в България предпочитат особено през зимата, да седят на тъмно и студено, което също трябва да е наследство от гените на дошлите от тъмната страна на луната, където тъмнината и студа са ежедневие.

 

 

 

 

Медиите в България ежедневно споменават само тъжни и тъмни новини, коментират се само криминалните прояви на гражданите, а светлото и положителното не се отбелязва, защото в гените на бившите вече жители на тъмната страна на луната, явно това не е заложено.

 

 

 

 

Според китайските информационни агенции, откритото и заснето от техният луноход, дава и обяснение на историческият факт, защо България се счита за една от най – старите цивилизации на света и защо въпреки всичко е оцеляла толкова години наред.

 

 

 

 

И как години наред въпреки тъмнината, страха, студа, болестите този народ оцелява дори и без медицинска помощ и без грижи от страна на държавата си и политиците си за него.

 

 

 

 

Самият факт, че идват от тъмната страна на Луната е доказателство, че тях като народ никога няма да ги уплашат с робство от по 500 години, защото те и преди това са седели на тъмно, студено и бедни.

 

 

 

 

 

Днес според откритието на нашия луноход открихме преки наследници на извънземна раса на земята, но се надяваме и на още материали, за да разберем защо и как тъмната страна на Луната е била напусната в посока Земята и дали пък случайно не е имало живот и от другата страна, коментират китайците…

 

 

Източник: oxnewsnewbgbg.blogspot.com

ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
хиалурон

Български шампион по щанги си наду устните с хиалурон: Обществото не ми плаща сметките / СНИМКА

февруари 8, 2024
846fd772869de1b03dfb3b798822bb61

Калина Андролова се гаври с Ваня Григорова и Цветанка Ризова

януари 30, 2024
big_Screen76

Динко се обиди и обяви края с прощално включване

януари 29, 2024
путин-байдън

Руски шегаджии сглобиха видео с Путин и Байдън

декември 7, 2023
уики-1

Скъсаха се да редактират Кирил Петков в Уикипедия: „Канадски политик“ с „трайни мозъчни увреждания“

ноември 16, 2023