Коментари

Лияна Панделиева написа унищожителен коментар за Цветанка Ризова, нарече я…

Лияна Панделиева написа унищожителен коментар за Цветанка Ризова, нарече я…

 

 

home_tblfx_lwVggk_j

 

 

Журналистката Лияна Панделиева написа във фейсбук унищожителен коментар срещу колежката си, водеща от bTV Цветанка Ризова. Повод за коментара на Панделиева е изказване на Цветанка Ризова, че Летище София било в окаяно състояние.

 

 

 

 

Ето какво точно написа във фейсбук Лияна Панделиева:

„Изтощително празнословна Цветанка Ризова!

Според нея (ама лично според нея), летище София е в окаяно състояние на външен вид и всеки човек (ей така, всеки) може да измисли (?!) по-уютно и красиво летище от нашето!

 

 

 

 

 

Цветанке, моме, хайди да посетиш летище Тегел, а? Това е водещото летище на германската столица Берлин. Това летище, Цветанке, освен, че прилича на краварник, е с работно време до 23 часа и когато полет закъснее, хората ги мятат на резервно летище за нискотарифни самолети, където нямат техника за сваляне на багажните контейнери и казват на пътниците да идат на другия ден, за да си ги вземат.

 

 

 

 

И само между другото: германците до този момент са вложили почти 8 милиарда евро за новото летище Бранденбург, което ще остане като паметник на върховната инженерна и строителна глупост – то никога няма да заработи.

 

 

 

 

А онази зала за заминаващи на Тегел, където пътници влизат за чакане за полета в долнопробна зала с висящи въздуховоди над главите и в този склад със столове, на един щанд се продават сандвичи по 8-10 евро, а дори не стават за ядене?

 

 

 

 

 

 

Летище Франкфурт? Олицетворение на уюта? Полетите на това летище закъсняват в 66,2 на сто от всички излитащи.

 

 

Някой да е бил наскоро в бизнес чакалня на това летище? Няма особена разлика с тази на централната ни автогара.

 

 

 

 

Хайде да отскочиш до летище Шарл де Гол в Париж, където само плъхове не падат по главите на хората! Между другото, закъснения при излитане поради неуредици са отчетени в 66 на сто от случаите.

 

 

 

 

Летище Хийтроу с някаква невероятна красота ли се отличава? В коя си част – там където е чекирането, в частта с фришоповете или при напускане на сградата? Уютен е може би на новия Терминал 5, където продължават да правят каши с багажите. На Хийтроу закъсненията достигат 70 процента от полетите. По-лоши са показателите само на някои супер красиви китайски летища!

 

 

 

 

 

 

Терминал 2 на летище София е един от примерите за светло, просторно летище, което не прелива от магазини, просто защото не сме транзитно, а крайно летище.

 

 

 

 

Да, по света съществуват феноменални летища, които са още по-феноменални в частта за бизнес клиенти. Но така, както в Доха се намира една от най-луксозните бизнес чакални (нещо като мини вътрешен град), нейната най-голяма красота за простолюдието е жълтата мечка с лампа в задника на стойност 6 млн. долара. Това ли е представата за естетическа стойност на летище?

 

 

 

 

 

 

Да, летището в Мадрид е впечатляващо, но срещу нашите 6,5 милиона пътника годишно, тези в Мадрид са 58 милиона.

На върха на летищата в САЩ, които са с печалната слава заради огромни закъснения, е прочутото JFK в Ню Йорк – в 55 процента от излитащите самолети. А като красота е просто големи коридори със седалки.

 

 

 

 

 

Да не говорим, че Ризова и понятие си няма колко висока е техническата обезпеченост на нашето летище и че докато Лондон и куп европейски летища затварят, при сходни метео условия, нашето продължава да работи и то ефективно.

Като се замисля – то хейтърството от такова празнодумие тръгва!“

 

Коментари

More in Коментари

960x540

Няма един пример на руска ракета по украински плажуващи, или по мирни граждани на площад с децата си

юни 24, 2024
maxresdefault

Коментар: Слава Богу, Хазарта е избран, ще има да папка. Вече изтрих всички албуми на “Ъпсурт”

юни 11, 2024
1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024