ОБЩЕСТВО

Млади българи от цялата страна създават Национално движение „Алтернатива за България“, целта им е…

Млади българи от цялата страна създават Национално движение „Алтернатива за България“, целта им е…

cx

 

 

 

Над 5000 млади българи от цяла България създават Национално движение „Алтернатива за България“ и тръгват на поход срещу властта и статуквото на партиите в България.

 

 

 

Според запознати движението ще се учреди в средата или в края на Февруари, като името е запазено в съда преди няколко месеца, малко преди да започнат масовите протести срещу цените на горивата в цяла България и именно бунтовните комитети от цялата страна ще се включат в учредяването, което предстои.

 

 

 

 

Целта на националното движение „Алтернатива за България“ ще са местните избори в много градове на България, където от инициативни комитети на граждани ще се издигнат лица за общински съветници и кметове.

 

 

 

 

 

Закона ни позволява да се явим на местни избори без партия и ще използваме този момент, за да покажем на всички в България, че младите знаем и можем да променим живота в цялата страна без да имаме партия зад гърба си, така както го искат всички българи в момента, зашото партия е мръсна дума, а политик обидна.

 

 

 

 

 

Днес, кметовете са от управляващата партия, днес общинските съвети са мнозинство от управляващата партия и реално хората в България в градовете си, нямат представители дори в местната власт, а на послушковците по места сега им диктуват всичко от София и за доказателство ще посочим например това, което в момента се случва с покачването на сумите за данък автомобили във всяка една община.

 

 

 

 

 

 

 

Липсата на инвеститори и реални нови работни места, може да се реши само с няколко решения на всеки един общински съвет във всеки един град, както и това във всяка една община да няма фирми, които да печелят обществени поръчки, защото някой им наредил от София. Могат да се променят много неща, но първо като народ трябва да покажем желание.

 

 

 

„Алтернатива за България“ няма да е структура като тези познатите до момента, защото реално всеки един град ще решава сам за себе си всичко, какво и как, а онези които ще са начело на Националното Движение, ще се завъртат на ротационен принцип така както го прави правителството на Швейцария на всеки шест месеца, като целта на всичко това ще е да няма изявен лидер и да се даде шанс на всички да вземат реално решения за това как да се променя България към по-добро.

 

 

 

 

 

 

Представителсност на национално движение „Алтернатива за България“ за момента се очаква да има поне в 35 града на България, като движението се свързва и със свалената страница от Фейсбук ‘Национален Протест срещу Безобразията в България“, които повече от осем години бяха трибуната на всички онези, които не се доверяваха на нито една партия и нито една власт.

 

 

 

 

 

Можем да променим България и да увлечем отново хората зад една идея така както беше за Референдума , да им дадем шанса сами да решават поне в градовете своето бъдеще на този етап, но всички сме наясно, че за да промениш нещо към по – добро реално трябва да имаш властта, власт която днес партиите са приватизирали и са си помислили, че ще е вечно тяхна. Млади сме, и всичко онова, което трябва да направим е да се обединим срешу тях и да дадем шанс на младите да повярват, че те могат, знаят и имат бъдеще в България.

 

 

 

 

 

 

Нашите родители допуснаха много грешки, защото вярваха, че политиците ще помислят за тях, но уви политиците на демокрацията се оказа, че нямат ценза и знанията да управляват държавата, общините, селата и всичко днес е потънало в разруха, а нашите връстници избягаха в чужбина.

 

 

 

 

С национално движение „Алтернатива за България“ всеки един българин ще има шанса да решава сам, своята съдба, защото само обединени, не ще бъдем победени, а нашата цел е да живеем много по – добре в България. Онази България за която е умрял Васил Иванов Кунчев – Левски в която всички са равни и никой да не се ползва с привилегии.

 

Източник: bulbg.blogspot.com

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

1249613

Колтуклиева: Личният му „Лексус“ стои в двора на кооперацията, а борецът за евроценности използва държавата за лична употреба

май 17, 2024
Image_17939093_40_0

Край на авантата: Даваш стая или апартамент под наем на туристи – НАП разбира веднага

май 17, 2024
c5f5f63fd2304e109b375828b933ed2f

Борисов: Направих сглобката, за да успокоя държавата, ПП не искат да си признаят големия балон, който се наду

май 17, 2024
966090ef25235e32fcdbcad6fc8286a4

Фейсбук попиля Найо Тицин за снимката от катастрофата с Киро и НСО

май 17, 2024
Image_17946323_40_0

Радев с първи думи за мелето с Кирил Петков, ще вземе ли главата на шефа на НСО

май 17, 2024
big_payimage-6266907c4

Израел крои голям план за България през главата на Турция

май 16, 2024