Uncategorized

Путин: Ще дойда в България за 3 март, но при едно условие…

Путин: Ще дойда в България за 3 март, но при едно условие…

 

 

vladimir-putin-russia-trump

 

 

От инициативният комитет, който от почти една година подготвя идването на руският президент Владимир Путин в България за честването на празника Трети март на връх Шипка ни уведомиха, че Владимир Путин е съгласен да застане на върха сред българските и руските граждани само при едно условие.

 

 

 

 

 

 

И то е да няма никой там от управляващите в България. Съгласен съм да бъда на върха, но само до президента на България Румен Радев и генералите от армията им, както и духовните им водачи от църквата. Но не искам до мен да стоят хора от партията на Бойко Борисов и неговите коалиционни партньори, които направиха всичко възможно дори в международен план, да разделят нашите два братски народа.

 

 

 

 

Българският народ е признателен на Русия за свободата си от турско робство, ние сме два братски народа, които векове наред сме били едно, имаме една религия и говорим на един език, но явно в България едни хора повлияни от парите на ЕС и техните партньори от НАТО се опитват да убедят народа на България, че ние сме им враг.

 

 

 

 

Като дори позволяват на някакви групи от хора в България платени от чужди сили да рушат нашите паметници, на нашите геройски загинали воини за свободата на България и Европа и дори да знаят кои са, властите не предприемат никакви законни действия срещу тях.

 

 

 

 

 

 

Не искам до мен да седят хора от политическите партии в България на връх Шипка, защото те не са ни приятели, готов съм да дойда и да отдам почитта си дори като най – обикновен гражданин на Русия, но не искам да имам допир до предатели и с хора, които за пари ще продадат не само собствената си родина, но и близките си.

 

 

 

 

 

 

Русия никога няма да забрави героите си и героите на България, така както няма да остави и безнаказани онези, които се опитват да разрушат граденото през вековете между нашите два народа. Българският народ е един горд народ, който трябва да се опомни и да покаже, че не случайно му е дадено прозвището лъвове.

 

Източник: oxnewsnewbgbg.blogspot.com

 

Бел. ред. Това, което прочетохте, разбира се, е само един красив, но жесток разказ, който казва истината посредством метафорите …. Защото дори Путин да не е казал тези слова, в Русия много добре разбират положението у нас, отношението на народа ни и срамното поведение на неговите управници.

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023