Коментари

Ген. Шивиков отново завладя мрежата: Долу ръцете от българските деца – те са момчета и момичета!

Ген. Шивиков отново завладя мрежата: Долу ръцете от българските деца – те са момчета и момичета!

шивикоdimitar-sivikov-16
Непрекъснато ще публикувам мнението си и няма да ме спрете. Педерастите, лесбийките и джендърите са такива. Как да ги наричаме? Цветята на България ли? Не ме блокирайте и къде виждате нарушаване на общоприетите норми за езика на омразата? Аз искам да живея в нормална държава, а не в държава с цензура. Долу ръцете от българските деца!

Родители, това ли искате, някакви изменници и поддръжници на чужди интереси да объркват представите на децата ни за мъжа и жената и взаимоотношенията между тях? До кога ще търпим това скверно отношение към нас от самоопределилия се елит? Ние не сме дебили, ние не сме жертвени агнета.

 

 

 

 

 

В Словения депутат напусна парламента, защото направи експеримент, открадвайки сандвич, а ние ги търпим ли, търпим нашите антинародни представители. Незабавна оставка на двамата министри, допуснали гаврата с децата ни и уволнение на всички лица по веригата, разпространили пасквила за педерастите, лесбийките, джендърите и всякакви подобни изчадия.

 

 

 

 
Нашите деца са момчета и момичета. Това вече минава всякакви граници на толерантност. Или излизаме на улицата да защитим правата си или изчезваме като народ. Да излезем по площадите на 16 март и да изчистим Отечеството от предателите!

 

 

 

 

 

„Всичко се състои в нашите задружни сили.“ и „Дела трябват, а не думи.“ да изпълним заветите на Апостола и да си върнем Родината!

 

Димитър Шивиков

 

Фрог нюз

Коментари

More in Коментари

мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024
велизар1-750x430

Трети март и трите национални телевизии: Как драмата стана комедия, а подвигът – падение

март 5, 2024
960x540

Много обичаме да ревем на чужди гробища…

март 1, 2024
75573_0262194a5e4fdb0d96016606c7b924ce

Пеевски отсече: „всичко свърши Христо, приятелю мой“! Без ДПС наистина всичко за наглите Кирчо, Христо и Лена приключва!

февруари 22, 2024