Коментари

Импийчмънт за президента?! Вярвате ли си?

Импийчмънт за президента?! Вярвате ли си?

 

big_1d05

 

 

 

Гербавите открито започнаха да говорят за импийчмънт /явно толкова са се поамериканчили, че не знаят българският израз/ на Президента. Сигурно не виждат друг начин да се справят с него, а страхът е обзел цялата шайка.

 

 

 

 

 

Още повече се изнервят от подкрепата на народа за Президента Радев. Доста по-сериозна от тази на Баце в най-добрите му години….Затова и атаките следват една след друга, като се цели внушението, че Президентът нарушава Конституцията и действа срещу интересите на ЕС и НАТО /за интересите на България явно на гербавите не им пука/.

Цялата черна ПР атака е насочена към това – предварително дискредитиране на Президента, за да се подготви почвата за евентуално обвинение в нарушение на Конституцията или държавна измяна. Затова и толкова често наблягат, че нямал правомощия за това, нямал правомощия за онова….

 

 

 

 

 

 

И вероятно очакват САЩ незабавно да ги подкрепят в едно такова обвинение и отстраняване на законно избрания Президент. Може пък и затова Цецку постоянно да виси там последните месеци, да уговаря евентуална подкрепа. Защото никой не се съмнява, че това няма да мине лесно.

 

 

 

 

 

 

И както казах, дойде време разделно, когато българите трябва да решим кого да подкрепим и дали да защитаваме българските или евроатлантическите интереси. Защото нещо не съвпадат напоследък.

 

 

 

 

 

 

А едно обвинение срещу Президента ще бъде последната грешка на гербавите. Защото народът му вярва. Май само на него от цялата политическа пасмина. И е достоен да е начело на българите.

 

 

 

 

 

 

И без това хората вече са на предела на търпението си. Не ги предизвиквайте. Дори с подобни публикации….защото вече ни писна. От вас, от шайката, от Баце и Цецку, от копчетата ви за ръкавели на чужди разузнавателни служби, от масонските ви жестове и от потупванията по главата от чужди господари!

НЕ СМЕЙТЕ!

Елена Гунчева

Коментари

More in Коментари

big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024