Коментари

Беновска: Г-н Борисов, кой ви сервира „гурмето“ с апартаментите на Цветанов и Цачева?

Беновска: Г-н Борисов, кой ви сервира „гурмето“ с апартаментите на Цветанов и Цачева?

 

гурме121898_660_370

 

 

 

Перфидна е вече борбата за „златното ключе“  на властта. Всеки от окопитилите са преди 30 години и влезли в политиката протяга „потна“ ръчичка.

 

 

 

 

 

Мотивът им е, който държи властта размахва диригентската „пръчка“ по „чичо Денчо“-вски – партийният „лакомник“ на Михалаки Георгиев  /за по-младите или по-неуките справка: разказа „Меракът на чичо Денчо“ , за да разберат защо е толкова „кървава“ битката за власт.

 

 

 

Явно, сме в окопна война преди избори. Някои „умници“ са подготвили с фини детайли капана „Апартаменти от Артекс“, замаскирали са го с клони и са чакали търпеливо „тържествения марш“ на ГЕРБ към победа в евроизборите да се сгромоляса в тази „гурме“ – яма.

 

 

 

 

Нали, знаете какво е „гурме“? Това е: прилагателно, което описва изисканите ястия, в чието приготовление и начин на поднасяне са вложени специални съставки, особено старание и творчество…

 

 

 

Кои са „специалните съставки“ в гурмето „Апартаменти“?

 

 

Това са най-висши функционери на ГЕРБ. Как е приложено „особеното старание и творчество“ към тях? Умни „мастер-шефове“ са „подушили“, че от „специалните съставки“ Борисов ще го боли.

 

 

 

В какво е „изискания начин на поднасянето им“? Търпеливо е изчакан баш момента – тръшнаха двете Ц-та  на „бялата покривка“ на „масата на успехите“ на Бойко Борисов, като най-дълго управлявалия министър-председател в най-новата ни история.

 

 

 

 

Честно казана, сигурно, Ви е яко неприятно, меко казано, г-н Борисов. Сигурно, дори, сте бесен. Бесен сте си сам на себе си.

 

 

 

Защото, както гласи известната мисъл: „Успехът е общ, провалът е твой“. Или казано по-разбираемо – „гурме“ са сготвени и поднесени не двете Ц-та.

 

 

 

 

Опитват се „гурме“  да сготвят личните Ваши 10 години в политиката. И на „пусия“ са Корнелия Нинова, Румен Радев и знайни, и незнайни лакомници за „златното ключе“ към властта, и потриват ръчички да развеят победната кърпа, и да извият хорото на изборната победа около Вас.

 

 

 

 

Та. Най-важното днес, г-н Борисов, е да проанализирате кой Ви сервира „гурме“ –то с апартаментите на Цветанов и Цачева?  И да го заковете.

 

 

Аз съм Беновска. И питам.

 

Канал 3

 

http://kanal3.bg/news/comments/94913-Benovska%253A-G-n-Borisov%252C-shte-proanalizirate-koy-Vi-servira-%20gurme%20-%E2%80%93to-s-apartamentite-na-Cvetanov-i-Cacheva%253F-I-da-go-zakovete%253F

 

Коментари

More in Коментари

залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
960x540

Тази арт-инсталация е струвала 100 000 лева. Аз съм виждал графити в подлези, в които има повече „арт“

април 28, 2024
phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024