Коментари

Защо телевизиите мълчат за апартаментите на Цветанов? Къде е репортажът от асансьора на Цецо? Снимка с дрон на апартамента?

Защо телевизиите мълчат за апартаментите на Цветанов? Къде е репортажът от асансьора на Цецо? Снимка с дрон на апартамента?

big_29_6

 

 

 

Журналистът Иван Бакалов написа във фейсук пост, в който изразява учудването си от факта, че медиите сякаш не виждат голям проблем в апартаментния скандал с Цветан Цветанов.

Ето какво написа той:

„Тази партия съм я създал да се бори с корупцията, да се бори с корупцията на комунистите вече столетие“ –

 

 

Бойко Борисов по повод скандала с апартаментите. Ми той откровен – ще се бори само с червената корупция, не с тяхната. Нищо, че казва как щели да си понесат последствията.

 

 

 

Впрочем, големите медии не виждат голям проблем в този апартаментен скандал, при който даже законова поправка са приели да облагодетелстват „Артекс“, фирмата, койято е направила подарък евтини лукс апартаменти на върхушката на ГЕРБ.

 
Нещо да гърмят телевизии всеки ден, не се чува. Някой да ми каже, ако пропускам. Вместо това дават думата само на налапалите се да се обясняват. Загрижената за стабилността Цветанка Ризова да задава загрижени въпроси на Цецка,.

 

 

 
А за колата на Десислава Радева, че влязла в затворена улица, бТВ предаваше на живо от мястото на събитието на другия ден, и снимки с дрон пуснаха.

 

 
Къде е репортажът от асансьора на Цецо? Снимка с дрон на апартамента?

 

 

 

Не нарушава лично пространство, нали още не се е нанесъл? Или корупцията стана вече лично пространство, забранено е да се разкрива.

 

Иван Бакалов

Коментари

More in Коментари

1249613

Колтуклиева: Личният му „Лексус“ стои в двора на кооперацията, а борецът за евроценности използва държавата за лична употреба

май 17, 2024
урумов

Започна промиването на мозъци за покушението срещу Роберт Фицо

май 16, 2024
qvor-dachkov-e1486391023192_1746892204914951909_big

Дачков коментира Волгин по „Панорама“: Това е единствената мотивация при 100% от кандидатите

май 11, 2024
960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024