ИНЦИДЕНТИ

Огромна трагедия: Откриха мъртви в гараж в Пловдив известен рапър и приятелката му… СНИМКИ

Огромна трагедия: Откриха мъртви в гараж в Пловдив известен рапър и приятелката му… СНИМКИ

 

 

 

Рапърът Констадин Кобаков – Кобака /40/ от Пазарджик е мъжът, открит мъртъв в гараж на кооперация в пловдивския квартал „Христо Смирненски“, пише TrafficNews.bg. Той и приятелката му днес сутринта бяха намерени мъртви в гараж на ул. „Рая“.

 

 

Момичето, което е било с него, е 34-годишна пловдивчанка. Тя е семейна, с две деца, двамата са имали извънбрачна връзка.

 

 

 

raparat-kobaka-gumeni-glavi-i-477

 

 

Според първоначалния оглед причината за смъртта е задушаване. Трагедията се е разиграла в петък. От тогава никой от близките им няма връзка с тях.

 

 

 

 

В неделя сутринта бащата на Кобака- пазарджишкият бизнесмен Асен Кобаков, пристигнал в Пловдив и отворил гаража на апартамента на ул. „Рая“, който само преди месец подарил на сина си. Натъкнал се на ужасяващата гледка. Минути по-късно на място пристигнали полицаи, които започнали разследване.

 

 

 

Кобака и момичето се запознали преди няколко месеца по интернет.  Бащата на Костадин предполага, че е дошъл да й покаже новото жилище. То обаче било недовършено и двамата се усамотили в гаража. „Няма обяснение как се е стигнало до тук. Той разполагаше с пари, можеше да отиде където си поиска – хотел, апартамент… Просто недоумявам“, сподели баща му пред репортер на TrafficNews.bg. В потвърждение на думите му, полицаите са открили в портфейла на рапъра близо 5000 лева.

 

 

 

 

Кобака не е женен, нямал друга връзка. След като приключил с музикалната си кариера, влязъл в семейния бизнес. През зимата продал жилището си в Пазарджик и си купил апартамент на Слънчев бряг. Баща му пък му подарил друг апартамент в Пловдив.

 

 

 

 

 

 

Артистичната кариера на Костадин започва още през 90-те. Като малък танцува брейк при най-добрия брейкаджия в България известен с псевдонима Жоро Робота. Оттогава е и любовта му към рапа.

 

 

 

Музикалната си кариера започва през 1998 г. когато записва първия си албум „Моят бизнес“, продуциран от „Гумени Глави“ издаден през 1999 г. Тогава става член на група „Гумени Глави“ с участия в техните клипове, албуми и подгрява техните концерти. 8 месеца по-късно напуска групата и  започва самостоятелна кариера.

 

 

 

 

През 2000г. Кобака, пуска новия си проект с  Д-р ПИТ, Джи Пи, М.О., ЕВИ и Иляна Събева – Росини. Записва с Мишо Шамара и Трой.

 

 

 

 

 

 

През 2017 година той гостува в закритото вече предаване на Милен Цветков по Нова телевизия. Поводът е издаването на новото му парче „Boom (Wake up)”, в което той пее срещу наркотиците.
„Искам да покажа на всички, че може да се прави ъндърграунд рап, без да се пее агресивно за наркотиците“, казва той. „Доста неща ми се случиха, след като прекъснах да пея, животът така ме завъртя. Не съм употребявал наркотици, само понякога с приятели“, твърди Кобака.
В това интервю Кобака коментира и най-известното си парче – „Не всичко е пари“. И точно там сякаш предрича смъртта си: „Истинската любов няма как да я купиш с пари. Може би любовта не е вечна. Преди 10 години имах любовна драма, когато чух една твоя реплика, Милене – сами се раждаме, сами умираме.
Тогава това ми помогна в този ден!“ Костадин Кобаков е въртял бизнес със заложни къщи и интернет търговия, установи проверка на БЛИЦ в Търговския регистър. Доскоро тримата са управлявали „Заложна къща „Клипс“ в Пазарджик, но от края на миналата година тя се води само на името на баща му Атанас и майка му Доля.
Блиц, Трафик нюз

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024