ОБЩЕСТВО

Репортерката Джени Суши нае известен адвокат, съди Кобрата и иска отнемане на лиценза му

Репортерката Джени Суши нае известен адвокат, съди Кобрата и иска отнемане на лиценза му

 

big_135c

 

Кубрат Пулев си навлече много проблеми заради една целувка. Вместо да се наслаждава на победата над Богдан Дину и да се възстановява, звездата ни в професионалния бокс трябва да мисли как да минимизира щетите от импулсивното си действие спрямо Джени Суши. Репортерката на Vegas Sports Daily вече нае адвокат и ще си търси правата в съда. Нещо повече – тя твърди, че българинът не само я е целунал, но и я е опипал.

 

 

 

 

Адвокат на Суши е 77-годишната Глория Олред, която има солидна репутация и е спечелила няколко знакови дела, свързани със защита на правата на жените. Тя представлява една от жените, обвинили продуцента Харви Уайнстийн в сексуален тормоз, въпреки че дъщеря й е част от адвокатския екип на Уайнстийн.

 

sushi-pulev

 

 

 

На пресконференция днес Суши заяви, че целувката по устата не е била единственото неприемливо действие на Пулев. След интервюто, той си е позволил да я опипа по задника, което я е накарало да се почувства много дискомфортно. Осъзнавайки, че може да си навлече неприятности, Кобрата е помолил репортерката да изреже въпросната целувка от материала, но тя е отказала да го направи, а видеото бързо се превърна в хит в интернет и предизвика разнопосочни реакции.

 

 

 

 

 

„Никоя жена не заслужава подобно отношение. Ние не сме приятели и не сме в романтична връзка. Г-н Пулев нямаше право да ме целува“, изтъкна Джени Суши.

Пред медиите Глория Олред заяви, че ще настоява за сериозно разследване на случая и ще иска отнемане на лиценза на Пулев. Ако това се случи, кариерата на 37-годишния българин ще бъде поставена на карта.

 

 

 

 

При завръщането си в София Пулев не беше притеснен от случката. Според него всичко е било шега, а сега г-ца Суши се опитва да се възползва от известността му и да си направи реклама на негов гръб.

 

 

 

 

77-годишната Олдред има богат опит със случаи, свързани със защита на правата на жените. Занимава се с такива дела от средата на 80-те години.

 

 

 

 

Тя бе адвокат на една от актрисите, обвинили продуцента Харви Уайнстийн в сексуален тормоз.

 

 

 

 

 

Олдред е представлявала и 33 жени, обвинили в сексуален тормоз Бил Козби. Била е адвокат и по обвинение срещу Доналд Тръмп, преди той да стане президент на САЩ. Олдред се е изправяла в съда и срещу звезди като Чарли Шийн, Еди Мърфи и Тайгър Уудс.

 

 

 

 

 

 

 

При завръщането си у нас вчера Кубрат Пулев разкри, че репортерката на „Вегас Спортс Дейли“ се е веселила до зори в компанията му след победата.

 

 

 

 

Боксьорът, който се оказа в епицентъра на скандал, получи подкрепа от половинката си Андреa, която го защити в личния си профил във „Фейсбук“Същото направи и брат му Тервел.

 

 

 

 

 

Би ти ви, Петел, спортал

 

sportal.bg

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

voda-sofiia-voda-pronikna-dvizhesht-se-742

Бурята в София: Вода проникна и заля пода на движещ се автобус / СНИМКИ

май 22, 2024
186911bdab0037e138509c4c9329dc13

Проф. Рачев: До часове иде нов ад, наводнения и гръмотевични бури удрят отново България

май 22, 2024
иван

КЕВР: Цената на тока за домакинствата ще се увеличи средно с 2%

май 22, 2024
ezgif-3-228be48fba

Изтече таен запис №3 на Кирил Петков: Даваме Горанов на „Магнитски“… АУДИО

май 21, 2024
пееф

Пеевски: Нещата са чудовищни! Асен Василев искаше да е премиер, Христо Иванов – президент

май 21, 2024
big_122

Цеко Минев и Ивайло Мутафчиев продават Първа инвестиционна банка, ясни са мераклиите да я купят

май 20, 2024