Наука и технологии

След масовата смърт в Хага при изпитания на 5G мрежата и в България искат забраната й

След масовата смърт в Хага при изпитания на 5G мрежата и в България искат забраната й

QT75wBN

 

 

 

Само преди дни стана ясно, че стотици птици падат мъртви от небето след тест на 5G мрежа в Хага. Освен това се появи и зловещо видео от плашещата гледка.

 

 

 

Сега пък стана ясно, че разработването на 5G технологията ще доведе до сериозни здравословни проблеми. Известно е, че тези микровълни, които ще работят между 5 и 60 гигахерца, причиняват рак, психични проблеми, стерилност и всякакви други физически заболявания. Тези високочестотни микровълни имат сериозни и смъртоносни ефекти върху различни животни, птици, морски живот и пчели. Вече видяхме повишаване на заболяванията поради предишни системи като 4G, но това следващо ниво ще бъде много пъти по-лошо.

 

 

 

 

В сравнение с по-ранните версии, 5G е със свръхвисока честота и с ултра висока интензивност. Тъй като по-късите милиметрови вълни (MMV), използвани в 5G, не пътуват толкова далеч (или чрез обекти), с настоящия ни брой клетъчни кули, сигналът на клетката няма да бъде надежден. За да се компенсира това, много други мини клетъчни кули трябва да бъдат инсталирани. Смята се, че ще им трябва мини-клетъчна кула на всеки 2 до 8 къщи. Това значително ще увеличи излагането на RF радиация.

 

Направени са научни изследвания върху ефекта на радиочестотна радиация, които я свързват със здравни проблеми като рак, увреждане на ДНК (особено при фетуси през първите 100 дни след зачеването) и стерилитет при мъжете. Дори Световната здравна организация класифицира радиацията на радиочестотния спектър като възможен „канцерогенен“, което означава „причиняване на рак“.

Част от спектъра „Радио вълни“ и „Микровълни“ е това, което се нарича RF радиация. Микровълните са просто по-висока честота на радиовълните. И не забравяйте, че в рамките на RF радиацията част от електромагнитния спектър, колкото по-висока е честотата, толкова по-опасни са вълните за живите организми.

 

 

 

Д-р Щайн твърди, че човешката кожа има способността да абсорбира повече от 90% от микровълновото излъчване и ще предизвика големи проблеми от главата до петите, особено за уязвимите като деца, възрастни и бременни жени.

Смята се също, че MMVs причиняват големи щети на очите ни, растеж на клетките и увреждане на нашата имунна система, пише change.org.

 

Всъщност правителството на САЩ понастоящем използва MMV енергията като несмъртоносно оръжие. Това оръжие е директно и по-интензивно от MMVs от 5G мрежа, но е подобно и притеснително. Според Министерството на отбраната на САЩ, активната система за отричане (Active Denial System/ADS)създава фокусиран MMV лъч, който е способен да проникне в кожата, което може да създаде усещане за парене или щипене.

 

 

 

Брюксел вече задържа изграждането на 5G мрежите. По думите на Министърът на околната среда Celine Fremault „Жителите на Брюксел не са морски свинчета, чието здраве мога да продавам с цел печалба. Не можем да оставим нещата под съмнение“

 

 

 

Изискваме незабавно спиране на процедурата по изграждане на 5G мрежата и официално становище от независими експерти изследвали в детайли негативните ефекти от 5g радиовълните.

За повече информация се присъединете в групата Stop 5G Bulgaria 

 

 

Източник: Блиц

loading...
0
Наука и технологии

More in Наука и технологии

85b1bc64e13d9d1971aedaad7c838a86_XL

Умират ли гълъби в София и защо, пита Фейсбук

юли 20, 2019
orig

След удара на Google: Какво очаква българите с телефони Huawei?

май 20, 2019
big_1101

Путин: Су-57 е най-добрият изтребител в света

март 19, 2019
124515_660_370

Социалните мрежи Facebook и Instagram се сринаха! КОЙ бе злодеят, питат всички: Путин? Мадуро? Ким?

март 13, 2019
лада-количка

Новата „Лада“ на цена под 7000 лева. Освен евтина, руската кола ще бъде и много икономична

март 8, 2019
българи Алцхаймер

Млади българи измислиха метод за лекуване на Алцхаймeр

януари 20, 2019