Политика

Внасят в прокуратурата сигнал за подготовка на преврат срещу Бойко Борисов, по форумите тече веселба

Внасят в прокуратурата сигнал за подготовка на преврат срещу Бойко Борисов, по форумите тече веселба

orig

 

 

 

Сигнал за преврат ще бъде внесен днес в прокуратурата, но материалите от него бяха разпратени до медиите още снощи. Сигналът е подаден от Йордан Йорданов Бонев, син на Венцислав Ангелов – Чикагото.

 

 

В писмото се твърди, че е имало сценарий премиерът Бойко Борисов да бъде свален от власт и да се провали номинацията на Иван Гешев за главен прокурор.

 

 

Според изложените чатове се твърди, че този план е финансиран от бизнесмена Иво Прокопиев и банкера в изгнание Цветан Василев, а основни участници в престъпната организация са Десислава Иванчева, Сдружение „Боец“, „БиволЪ“ и други. Йордан Бонев разказва как неволно е станал част от организирана престъпна група, имаща за цел насилствено, чрез радикални действия да свали властта.

 

 

 

 

„Всички материали, които прилагам към настоящия сигнал, водят до основателни съмнения, че финансов център на тази организирана група са издирваният от Интерпол банкер Цветан Василев и обвиняемият за пране на пари олигарх Иво Пропокиев, а организационен център – подсъдимата Десислава Иванчева, излезлият съвсем наскоро от затвора Венцислав Ангелов – Чикагото (родният ми баща), т. нар. „гражданско движение“ „БОЕЦ“ , „разследващата“ медия „Бивол“ и „Да, България“, настоява Бонев, цитиран от „24 часа“.

 

 

Първите разпечатки на чатове, които прилага той, са от разговор между Десислава Иванчева и Венцислав Ангелов-Чикагото. В комуникацията между двамата се споменават имената на банкера Цветан Василев, бизнесмена Иво Прокопиев, като организатори на протестите срещу кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор, които на по-късен етап трябва да прераснат в протести срещу правителството на Бойко Борисов.

 

 

Според информация от писмото на Бонев и показаните чатове, зад финасирането на тези действия стоят Василев и Прокопиев. Иванчева признава, че част от организацията е и лидерът на „Да, България“ Христо Иванов, както и Георги Георгиев от БОЕЦ .

 

ОТ ФОРУМИТЕ:

 

Сменете режисьора…то става смешно вече

 

Бреййй….Голяма разведка – заговори, преврати, а сигурно и БСП чрез руснаците ще спечелят изборите… Много сте плоски, бе господа ! На народа вече му писна от тия крадци и лъжци ….

Преврат?Ха дано , ама надали!

 

 

Айдееее – кьораво и сакато се е втурнало да събаря власта! Ама Бойко Борисов сам си е виновен. Вместо като Путин са изпоарестува опозицията и да ги понабие и осъди, той на демокрация си играе.

Показват ни снимка от вайбър на Деси и някой си, които са да се уговори протест и нищо повече. След фрапантната новина, няма нищо повече.

Дир БГ, 24 часа

Политика

More in Политика

Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024