ОБЩЕСТВО

Некролог-подигравка с проф. Вучков разлепи брат му, който ще наследи апартамента му! Възмути всички… СНИМКИ

Некролог-подигравка с проф. Вучков разлепи брат му, който ще наследи апартамента му! Възмути всички… СНИМКИ

 

0000249282-middle

 

 

Некролог с доста неуместен текст е разлепил брата на проф Юлиан Вучков – актьора от Народния театър Михаил Петров, алармираха  съседи на професора.

 

Те са изумени, че на входната врата на кооперацията на ул. „Христо Белчев“, на която той живее от десетилетия, като и на дървото пред нея, е залепена жалейка с двусмислено послание.

 

 

Некрологът гласи буквално следното:

„Почина проф. Юлиан Димитров Вучков. Присъствието ти беше изключитело ярко и неотразимо. Нека пътуването в безвремието ти донесе онзи вътрешен баланс и удовлетворение, които ти липсваха тук, на Земята… Почивай в мир!“. Подписан е „от семейството“.

 

4561e451f8bf2eaf3f795922ce0bec84

 

 

„Какво семейство – професора нямаше такова! Те от десетилетия не си говореха с брат си, а жената на Михаил Петров дори казвала, че го чака да умре, за да наследят апартамента му. И как е възможно в некролог да има толова ехиден текст?! Нямал бил „вътрешен баланс“ – как е възможно такова нещо да се пише в некролог?! А няма нито дума за творческите му постижения, 33-те книги, които издаде, научните му трудове и титли, бурната телевизионна дейност! Възмутена съм от дъното на душата си“, нареждаше пред Lupa.bg Василка Николова, която е комшийка на Юлиан Вучков от 1987 г.

 

В социалната мрежа също заваляха гневни коментари по повод нелепата случка. Повечето от тях буквално сриваха неблагодарния брат, който ще наследи апартамента на професора.

 

 

По-рано вчера проф. Вучков бе изпратен в църквата „Свети Седмочисленици“ от стотици опечалени негови почитатели, сред които се забелязаха и няколко публични фигури. До ковчега съболезнования приемаше именно Михаил Петров.

 

Михаил Петров (крайният вляво) на опелото на брат си проф. Юлиан Вучков в църквата „Свети Седмочисленици“ в четвъртък по обяд

 

Лупа БГ

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

960x540

Обява за продажба на къща и парцел в Родопите взриви мрежата

май 6, 2024
extlb9pkgsfa1pgpezzg

Армията ни продължава да намалява, военните пилоти почти не летят, а моряците не плават

май 5, 2024
nova-tv-rozhdestvo-768x397

Нова телевизия сцепи мрака с идиотски гаф за Великден

май 5, 2024
IMAGE_13975557_40_0

Румънска реч оглася Слънчев бряг, украинки решиха проблемите на търговците / ВИДЕО

май 5, 2024
christos2

Христос Воскресе! Честит Великден! Много здраве и благополучие!

май 4, 2024
960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024