ОБЩЕСТВО

Боби Михайлов на изпроводяк: Бях дотук, сега ще ходя на риба, успелите хора не ги обичат у нас (ВИДЕО)

Боби Михайлов на изпроводяк: Бях дотук, сега ще ходя на риба, успелите хора не ги обичат у нас (ВИДЕО)

bobi-mihailov-vrazhdata-sas-stoichkov-459
Борислав Михайлов даде отчет пред журналистите след Изпълкома на БФС за неговата оставка, като прощалната му пресконференция бе излъчена на живо по Канал 3 .
„Най-голямата ми грешка за тези 14 години вероятно е че съм бил прекалено добър. Сега аз вероятно ще ходя на риба, ще си отдъхна малко“, заяви Боби Михайлов. „В България никой не обича успелите хора, а аз съм много успял човек!“
„От доста време започнах да се замислям дали не омръзвам на хората – 14 години е много време, напоследък се създаде напрежение около БФС, предпочетох с моята оставка да сваля това напрежение“, каза Борислав Михайлов.
„Ние каквото е трябвало да организираме за мача, сме го направили. Не мога да гадая дали е организирано или не. Тази истерия дойде от Англия, аз изпратих две писма – едно до английската федерация, другото до УЕФА“, каза за случилото се на мача България – Англия Борислав Михайлов.
Той подчерта, че „състоянието на българския футбол е много общо понятие“. „Тук съм ви казвал поне 20 пъти – БФС е регулатор, футболът се прави по клубовете, защото който и да дойде на мястото ми, той трябва да реагира на какво се случва в клубовете“, каза Борислав Михайлов.
„Ако бях вратар, на мен 6 гола не са ми вкарвали – аз не се чувствам виновен за това 0:6. Ето ме тук пред вас, няма нищо срамно, нито фатално“, отбеляза той, като подхвърли, че повечето национали срещу Англия са били непознати и за него.
Повечето играчи от националния отбор не ги познавам като имена. Той и Балъков трудно ги намира, защото има много проблеми с контузени и така нататък. Тези срещу Англия повечето хора не ги познават, имаше и дебютант – това е!“
Борислав Михайлов категорично отхвърли схема за уреждане на мачове за залози в България. „Няма абсолютно никакви доказателства за уреждане на мачове, няма да се връщаме на стари неща“, каза Боби Михайлов.
„Това, че резултатите са слаби (на националния отбор), аз нямам абсолютно никаква вина като президент. Просто идва един момент, в който на човек му писва“, заяви бившият национален вратар.
„Предаден? Не, не бих казал. За футбола ще мисля след много време, ако въобще мисля за футбол“, предположи Боби Михайлов.
ВИДЕОТО ТУК:

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

big_12

СТЕНОГРАМА закова Главчев за детската болница – кой е отговорен, ето как е прието решението

май 2, 2024
9cd8d4d4bc8fb70ffc27d33881a25d8f

КНСБ: Заплатата на 65% от работещите не стига за издръжка, 30% от тях получават дори под 1000 лв.

май 1, 2024
РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
big_hail-189519_1280fdf

БАБХ: Време е България да научи истината за агнешкото и яйцата в плик на Великден

април 30, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024