Коментари

Долу ръцете от Левски, доноснико!

Долу ръцете от Левски, доноснико!

koritarov-678x381

 

 

В момента агент Алберт /Коритаров/ си позволи да сравни Васил Левски, Апостолът на свободата с Джок Полфрийман. Толкова гнусно и злобно изказване, и то от човек, от когото се гнуси голяма част от българския народ заради доносничеството му за Шесто управление на Държавна сигурност, никога не е било казвано публично.

 

 

Според доносникът, българският народ носел на ревера си национален герой, който бил убил ратайче и бил просто убиец. Който бил осъден на смърт не заради революционна дейност, а заради убийства като престъпник. Мерзко е дори да се повторят думите, които този обществен отпадък си позволи да каже за най-святата личност на България!

Какви тъмни времена за България. Когато на власт и на почит са доносниците и крадците, а светините и героите ни са поругавани и осквернявани. Престъпниците, които са най-отгоре във властта, искат да окалят и омърсят всичко, да не остане нищо свято и героично, нищо, в което да вярваме и най-вече – НИЩО, С КОЕТО ДА ГИ СРАВНЯВАМЕ!

 

 

 

Журналистката от Нова се опита свенливо да се противопостави. Аз на нейно място щях да му шибна един шамар и да го изгоня от студиото. Думите му са равни на национално предателство.

 

 

Доносници, мутри, герберунгелчета, не си позволявайте дори да произнасяте имената на националните ни герои и светини! Не мърсете имената им като се сравнявате с тях или ги критикувате. Не сте достойни дори праха от обувките им да избършете!

 

 

Как така допуснахме подобни кални боклуци да ни дават поучения, да ги гледаме по медиите и да ги цитират като някакви капацитети! Гнусно, мерзко и жалко!

 

 

Агент Албърт, не пипай с мръсните си ръце и уста Апостолът на свободата. Не си достоен дори името му да произнесеш!

 

 

Елена Гунчева

Коментари

More in Коментари

залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
960x540

Тази арт-инсталация е струвала 100 000 лева. Аз съм виждал графити в подлези, в които има повече „арт“

април 28, 2024
phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024