Uncategorized

Синът на Цветанка Ризова с „Мазерати“ за 100 бона

Синът на Цветанка Ризова с „Мазерати“ за 100 бона

ss

 

 

 

Цветанка Ризова държи извън светлината на прожекторите важните мъже в живота си, най-вече сина си Георги. Вестник „Ретро“ се сдоби с уникални снимки на наследника на тв звездата, който вече е станал мъж за женене. Георги е плод на дългогодишната ѝ любов с бизнесмена Анатоли, с когото журналистката прекрати брака си тихомълком преди две години.

 

 

 

Момчето на Ризова е завършило с пълно отличие Американския колеж в София. В момента младежът, който бил гордостта на цялата фамилия, бил студент в реномирано школо в Англия, където освен на академични успехи се радвал и на живот като на принц.

 

 

 

 

 

От фотосите му в социалните мрежи се вижда, че Георги често си позволява да пътува на ваканции из Европа, посещава само класни заведения и ресторанти и най-вече кара кола, която повечето му връстници са виждали само на картинка. Синът на Ризова сяда зад волана на спортно „Мазерати“, чиято цена е внушителните 100 хиляди лева. С подобни автомобили не могат да се похвалят дори политиците и техните наследници.

 

 

По всяка вероятност прищявката на Георги да лети по улиците с черния спортен звяр е била удовлетворена по-скоро от баща му, отколкото от майка му. Макар Цветанка да е сред най-скъпоплатените водещи у нас, бившият ѝ мъж Анатоли е крупен бизнесмен с големи възможности. Дали обаче лукс животът на общия им наследник в Англия е изцяло финансиран от щедрия татко, не е ясно.

 

 

 

Самата Цветанка рядко успявала да се вижда с момчето си и това била голямата ѝ болка. Заради работата си не можела да си позволи чести пътувания до Острова, а той имал ваканции само три пъти в годината. Все още я измъчвала мисълта, че не се представяла перфектно в ролята на майка, и чувствала, че има много грехове към детето си.

 

 

„Работех и в събота, и в неделя, а ми се искаше да се кача на ски със сина ми. Работех до късно, а ми се искаше да го взема от детска градина или училище. Но не се оплаквам. Създадохме си добър свят – на доверие и приятелство. Общуваме интензивно, непрекъснато обсъждаме разни неща, много спорим“, откровеничи телевизионерката. За нея най-трудният момент бил заминаването му в чужбина, но не плакала дълго, защото вярвала, че е за негово добро.

 

Ретро

retro.bg

 

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023