Политика

Дончева: Мероприятието „Ковид-19“ е преразпределение на световното богатство

Дончева: Мероприятието „Ковид-19“ е преразпределение на световното богатство

 

big_2

 

 

Законодателните промени в последно време решават други задачи – пиар за правителството, като прехвърлят на здравния министър нещо, което е по Конституция в правомощията на НС и да преименуват „извънредно положение“ в нещо друго. Както и да се преименува „извънредно положение“, това е положение антипод на нормалното и в този смисъл конституционния текст трябва да бъде спазен.

 

 

 

А това, което виждам вчера да предлагат е пак противоконституционно. На никой не му пука от нарушенията. Това е нормалната практика на това парламентарно мнозинство и на тази политическа партия ГЕРБ. В този смисъл няма никаква промяна в правенето на законодателна дейност. Това коментира в ефира на бТВ Татяна Дончева.

 

 

 

След като хората продължават да търпят същите ограничения, те се интересуват точно от това. В основата на нашето управление е да обичате това управление. Това е алфата и омегата. Но ние като странични наблюдатели, които не сме на хранилката на това управление, можем само да ръкопляскаме, без да ни принуждават да го хвалим, посочи тя.

 

 

 

В нашата продажна държава най-лесно се купуват рейтинги и това се отнася не само за старите перачки, които са известни с това, че могат да ви дадат каквато си искат социологическа прогноза с оглед на необходимостите и периода, но гледаме и най-младите от университетите, които са прегърнали управляващата партия и нищо друго не помнят, освен комсомола, критикува Дончева.

 

 

 

Като всявате страх, като карате едни интелигентни хора да си мерят температурата и кръвното по осем пъти на ден, като живеят с мисълта, че ще умрат всеки момент, какъв ефект очаквате!? Мероприятието не е импровизация, то е световно. А нашите политици са папагали – те вземат, каквото даде света. По същия начин ще вземат и излизането от коронавируса, така че аз за това не се притеснявам и не ги мисля, посочи тя.  

 

 

 

Очевидно има по-широк замисъл, очевидно той е насочен към това хората да бъдат дресирани по някакъв начин. Това на някого е нужно. Аз пак казвам, че в момента тече преразпределение на световното богатство извън трета световна война, каквато я познаваме досега. Води се война между други суперсили, а ние сме само присъединили сме се към мерките, посочи тя.

 

Политика

More in Политика

радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024
hristo-ivanov-02-1024x701-1

Христо Иванов с нов апел „Нито глас за Пеевски“

април 21, 2024
venko-sabrutev

Венко Сабрутев от „Промяната“ умен като Златка, изключи Ирландия от Европейския съюз

април 20, 2024
171361364370379

Радев: Главчев явно още не е разбрал с какво се е заел като премиер, щом предлага да оглави и МВнР

април 20, 2024
big_12

Главчев с ново 20: Предложих на президента аз да поема Външно, не знам дали и кога ще издаде указ

април 20, 2024
171350701868336

Военният Запрянов: Нападението над Иран не застрашавало България, ние нямаме ПВО и разчитаме на НАТО

април 19, 2024