Политика

Не съм се молила на Борисов да стана омбудсман, той ми се молеше да не играя за кмет, неговото е паник атака

Не съм се молила на Борисов да стана омбудсман, той ми се молеше да не играя за кмет, неговото е паник атака

 

big_1w3

 

 

Това е паник атака и посттравматично последствие след Ковида, това адекватно изказване ли е, отговори Мая Манолова на Борисов, който каза, че тя му се молела да стане омбудсман.

 

 

 

Не съм му се молила, той ми се молеше да не играя за кмет, да не се кандидатирам за кмет. С ясното съзнание, че той ще загуби изборите в София и той ги загуби, въпреки че впрегна целия ъндърграунд. Той впрегна целия подземен свят и в предните изборите, и изсипа милиони левове, така спечели вота. Как за една годна този човек не измисли нещо друго, повтаря като папагал десетки пъти, допълни Манолова.

 

 

 

Той е свикнал да управлява сам, но на следващите избори ще спечели новата алтернатива – гражданите, те ще станат първа политическа сила. Да, не съм се кандидатирала за директор на училище, за главен секретар на Румен Петков, за депутат на НДСВ.

 

 

 

Не съм била охранител на Тодор Живков, не съм била агент на ДС, не съм била партньор на карти на петролни босове, не съм била ортак на подземни босове, не ме търсете във вашите задкулисни договорки, Борисов.

 

 

Борисов и неговите министри обявиха, че отпускат 4,5 милиарда лева и вземат мерки за излизане от кризата. Колко от тези мерки стигнаха до хората, попита Мая Манолова в „Тази сутрин” по БТВ.

 

 

 

ЕК обяви, че 1 милион и 500 милиарда лева в последните два месеца са усвоени от България. Къде са парите, питам Борисов, до колко хора стигнаха, допълни Манолова.

 

 

 

Няма да правя партия, но тръгвам по градовете да изслушам хората, и ще се явя на избори с недоволните от управлението граждани. Амбицията ми е, целият този народен гняв да се излее в урните, каза още Мая Манолова.

 

 

Хората, които излизат срещу модела, Борисов, ще се увеличават. Това са хора, които са ограбени, които са излъгани, до които прословутите пари на Борисов не стигнаха, заяви още Мая Манолова.

 

 

 

Моделът Борисов изкара хората на улицата, изкара ги под неговите прозорци. Тези хора са алтернативата, те са новия политически субект, това е нещо, което изнервя властта и ги е страх. Това са хората, които не могат да търпят повече Борисов да разхищава парите им, да ги краде и да ги раздава на близките си фирми и приятелски кръг, допълни Манолова.

 

 

 

Острието срещу Борисов и властта, това са хората, които се събраха под неговите прозорци. Всички те са недоволни от начина, по който се управлява София, това е моделът Борисов. Фирмите са същите, поръчките са същите, ремонтите са същите, липсващите места в детските градини  са същите. Не може Борисов да управлява от телевизора и джипа си, допълни Манолова.

Политика

More in Политика

РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
прокуратура

Прокуратурата по казуса с фалшивите подписи: Има данни за документни престъпления

април 29, 2024
лена

Лена Бориславова за фалшифицираните документи: Не се притеснявам от проверка, не съм търсена от органите на реда

април 29, 2024
корал

Сдружение „Корал“: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може той да стане премиер. Те са за затвора

април 28, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024
171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024