ИНЦИДЕНТИ

Нов удар по Калканджиева след зрелищния скандал и арест – може да отнемат сина й! ВИДЕО

Нов удар по Калканджиева след зрелищния скандал и арест – може да отнемат сина й! ВИДЕО

 

62abb56019b16e87c730e1b42c99ee85

 

 

 

Държавна агенция за закрила на детето (ДАЗД) е започнала проверка на Жени Калканджиева, съобщава „Топ Преса“, позовавайки се на свои източници.

 

 

 

В момента в сградата на 06 РУ-СДВР в София има служители на социалните служби. Причината за проверката от страна на Държавната агенция за закрила на детето е избухнал бурен среднощен скандал между Жени Калканджиева и нейни съседи, който завърши с арест.

 

 

 

В сградата на полицията се намира и съпруга на Жени – Стефан Манов-Тачо. По непотвърдена информация служителите на социалните са поискали да разговорят с детето на Жени, но тя категорично е отказала.

 

 

 

 

Припомняме, че в следобеда на 5 май между Калканджиева и съседите й – Ралица и Маги Захариеви, възниква спор, който завършва с арест. Спорът продължил няколко часа, а през това време Калканджиева хвърляла яйца през терасата по колите пред блока. Стигнало се и до нецензурни думи към полицаитe. През нощта Калканджиева е отведена в ареста на Шесто РУ.

 

 

Покъртителни кадри от задържането на „Мис България“ 1995 Евгения Калканджиева се превърнаха в уникална атракция в социалните мрежи.

 

 

 

Видимо неадекватната красавица, с фас в уста, раздава правосъдие сред съседи и органи на реда, като оставя съмнения, че е под влиянието на контролиращи вещества.

 

 

 

Насладете се сами на грозната гледна и преценете за себе си друсана ли е Жени, или обикновена простакеса:

 

 

 

 

Делото за дребно хулиганство срещу Жени Калканджиева ще се гледа по същество на 25 юни. Това реши днес Районният съд в София. Магистратите поискаха да бъдат разпитани всички свидетели, присъствали на бурната нощ между Мис България и съседите й. Прокуратурата днес повдигна обвинения на Калканджиева и тя бе освободена от ареста. В съдебна зала отрекла почти всичко, което се случи в нощта навръх Гергьовден, научи Glas.bg.

 

В ареста с нея бе отведен и синът й, който по-късно близки на семейството са прибрали при тях. Две седмици по-рано съпругът на „Мис България-1995“ –Стефан Манов-Тачо, преби съсед и също бе задържан. В момента Тачо е на свобода с гаранция от 5000 лева.

 

 

 

Жени Калканджиева доброволно говори за конфликта между нея и съседите й пред екипа ни, минути преди да бъде задържана от полицията. Тя обясни, че не вижда проблем да хвърля яйца през терасата си по коли, паркирани пред кооперацията, в която живее. Не вижда и проблем, мъжът й Тачо да нанася побой на съсед.

 

 

Лупа БГ, Глас БГ

lupa.bg

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024