Политика

Ген. Валери Григоров: Делян Пеевски и Ахмед Доган са напуснали страната, Борисов е на автопилот

Ген. Валери Григоров: Делян Пеевски и Ахмед Доган са напуснали страната, Борисов е на автопилот

big_grigorov_1,

 

 

Лидерът на “Ние, Гражданите”  и бивш началник на „Охранителна полиция“ в СДВР ген. Валери Григоров твърди, че Пеевски и Доган са извън България вече пред „Фрог“.

 

 

 

Много често се коментира, че МВР е дадено на концесия на ДПС, на престъпни кръгове и т. н. Вие имате ли подобно наблюдение?

 

 

 
Последните 7-8 години ние виждаме, че министри са хора, които нямат собствена стратегия за развитие на институцията, нямат собствена политика и приоритети. Ако Валентин Радев се бе досетил да направи функционален анализ на министерството, то беше не с цел да посреди основните структурни звена, а по-скоро да усвои 1,5 млн. лв.

 

 

 

Тази тенденция за усвояване на бюджетни средства и разбира се пари от ЕС, е  трайна. Още не сме забравили много скъпата и прескъпата ограда, изградена от министър Румяна Бъчварова,  струваща повече от 300 млн. лв. на данъкоплатците. В същото време повече от 40 км. на границата все още няма ограда. А тази, която бе изградена, е вече на земята, с много ниска ефективност и похарчени много пари.

 

 

Хората ще продължат ли са протестират след рокадите в МС или това ще ги успокои?

 

 

Категорично това, което прави Борисов са едни спасителни операции с цел да заблуди обществените нагласи и мнения, че виждате ли аз правя нещо, за да стабилизирам  управлението на държавата. Напротив, той спасява кожата си. На всички е известно, че Делян Пеевски вече не е в България. Напуснал е територията.

 

 

 

 

 

 

Ахмед Доган също е напуснал територията на България. Това показва, че управлението е разклатено. Управляващите правителството Ахмед Доган и Делян Пеевски вече са напуснали и Бойко Борисов е на автопилот, колкото може да издържи. Затова аз призовавам всички български граждани, генерали, офицери и сержанти да бъдем достойни, да пазим честта и достойнството на Републиката и да държим докрай премахвайки този тумор, който е обсебил управлението на държавата.

 

 

 

Цялото интервю в https://frognews.bg/novini/gen-valeri-grigorov-pred-frog-noviia-shef-mvr-kazvat-itso-nosa-peevski-dogan-izvan-stranata.html

Политика

More in Политика

Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024