Политика

Много ми е мила държавата, не искам да я разрушат. Артисти. Единият носи знаме. А другият го бута докато джапне във водата

Много ми е мила държавата, не искам да я разрушат. Артисти. Единият носи знаме. А другият го бута докато джапне във водата

Image_8795198_302

 

 

Мила ми е държавата и не искам аз от глупост да се разруши.

Това заяви министър-председателят Бойко Борисов на пресконференция в Гранитната зала в Министерския съвет.

 

 

Той започна с ретроспекция за случилото се на „Росенец“ от Христо Иванов, който отива с цел там. Борисов каза обаче, че не го вини, защото всяка партия има своите мотиви.

 

 

Затова искам това да го предотвратя, доколкото го мога. Преди два се разиграва следната случка. Видимо публични лица дебаркират публично на бряг. Христо Иванов носи знаме. Христо Иванов го познавам, беше ми вицепремиер, каза Бойко Борисов.

 

 

 

„Христо Иванов отива, дебаркира на брега. Не мога да го виня, всяка партия има право на избор. Той е посрещнат от охранители, но нищо не предполага тяхното действие. Сега го виждам този клип, но аз просто виждам артисти. Един върви и носи знаме, а друг го бута до водата“, коментира премиерът.

 

 

 

Как реагират охранителите. Томислав сега ми го показа. Върхът на възмущението ми е, че охранителят от НСО взема и хвърля знамето. Това е направено демонстративно. Там обаче няма никой и нищо не налагали тези действия на 2-3 охранители, посочи Бойко Борисов.

 

 

Томислав Дончев му показал клипа. „Артисти. Единият носи знаме. А другият го бута докато джапне във водата. Какво ще го правиш, ще го даваш“, каза премиерът.

 

 

 

Той посочи, че винаги е благодарил на ДПС за подкрепата. Няма никакви тайни договорки. Публично поискахме и получихме подкрепа за сделката с Ф-16 и свалянето на ДДС, посочи Борисов.

 

 

 

Той призова Румен Радев да поеме отговорност и да свали охраната на Ахмед Доган и Делян Пеевски. Президентът еднолично носи отговорност за дейността на НСО. Никога не съм се противопоставял на предложенията на Радев за началници в НСО.

 

 

Очаквайте подробности….

Политика

More in Политика

big_12

СТЕНОГРАМА закова Главчев за детската болница – кой е отговорен, ето как е прието решението

май 2, 2024
РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
прокуратура

Прокуратурата по казуса с фалшивите подписи: Има данни за документни престъпления

април 29, 2024
лена

Лена Бориславова за фалшифицираните документи: Не се притеснявам от проверка, не съм търсена от органите на реда

април 29, 2024
корал

Сдружение „Корал“: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може той да стане премиер. Те са за затвора

април 28, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024