ОБЩЕСТВО

Нова конспирация: Огледало издаде кой снима и аранжира постелята на Борисов, жена е

Нова конспирация: Огледало издаде кой снима и аранжира постелята на Борисов, жена е

38847

 

 

 

Огледало в дрешника на Бойко Борисов издаде кой стои зад видеозаписа, изтекъл вчера от дома на премиера. Оказва се, че зад компроматите стои жена.

 

 

 

Чернокоса дама, носеща бяла гривна на дясната си ръка, е тършуващата в покоите на министър-председателя, стана ясно от разкритие на любителя-журналист на име Стефан, собственик на сайта „Сухиндол.инфо“. 

 

 

 

Той е разбил кадрите от видеото на няколко сегмента, които е пуснал на забавен каданс. Точно на 25-а секунда от клипа телефонът на снимащия рефлектира в огледалото в дрешника на премиера. И от там се вижда кой стои зад записите.

 

 

 

„Знам името й, но не искам тя да пострада“, коментира Стефан. Той определя и ръста на дамата – между 165 и 170 сантиметра.

 

 

 

А още преди да стигне до огледалото, той „хваща“, че при увеличение на звука се чува отчетливо дишането на „оператора“ в спалнята на Борисов. И то също е типично женско.

 

 

 

Бележка на АФЕРА: Боко, да познаваш мома от Стара Загора? Красива, но не особено умна? Като „аскет“ те питаме? И като поклоник на „школата на КГБ“, дето пъха „орео“ в пачките ти. „Преди години било…“, викаш, а? Значи ли това, че дотук си направил пачки на стойност 4 МИЛИАРДА?!

П.П. Андрей Дамянов: За патлака защо никой не пита? И патлак ли е внесъл някой в къщата му, за да го аранжира разбира се.

 

 

Да резюмирам, според Баце, някой (по негови данни, това е бил президента) се е накамарил с милион евра, за по-достоверно е взел и няколко кюлчета. Препасал е пищова и е тръгнал като един истински нинджа, да играе на сляпа баба с НСО. Добре го е измислил като за завършил училище за полуидиоти.

 

 

Ама ние не сме бе Баце, докато спеше пак ли е лазила същата нинджа, щото пищака пак беше там. Друг е въпроса откъде знаеш, че е било преди години? Дали не се издаде леко, защото освен нинджата само ти си знаел кога си тъпкал шкафа с евра. А инак евала на нинджата за аранжировката, да набута бисквити орео да уплътни пачките е направо гениално!

 

Афера, Лупа БГ

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

9cd8d4d4bc8fb70ffc27d33881a25d8f

КНСБ: Заплатата на 65% от работещите не стига за издръжка, 30% от тях получават дори под 1000 лв.

май 1, 2024
РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
big_hail-189519_1280fdf

БАБХ: Време е България да научи истината за агнешкото и яйцата в плик на Великден

април 30, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
затвор

Затвор „мечта“ за 42 милиона лева за ВИП персони отваря врати – без решетки, по двама в стая с отделен WC

април 29, 2024