ИНЦИДЕНТИ

Бабаит с Ауди А8 нападна шофьор, преби го и заплаши, че ще го гръмне в главата

Бабаит с Ауди А8 нападна шофьор, преби го и заплаши, че ще го гръмне в главата

big_34cb

 

 

 

Шофьор е станал жертва на агресия на пътя, след като бабаит с Ауди А8 първо му сече пътя, а след това напада, заплашвайки го с пистолет, твърди съпругата му. Случаят е от Добрич, а грозната сцена, която по чудо не е завършила с фатални последици се разиграва вчера, около 11 часа на изхода на града в посока Варна. Пострадалият е приет в болница с комоцио, сътресение на мозъка, счупен нос и болки в гърдите. Съпругата на Пламен потърси Флагман.бг, за да даде гласност на нападението.

 

 

 

Ето какво разказа тя:

 

 

 

„Вчера, 21 август, моят мъж, беше подложен на зверство, над нагло, безмилостно, необяснимо насилие и агресия. Докато пътува към Варна, на излизане от град Добрич, той бива засечен от автомобил АУДИ А8.

 

 

 

Водачът на аудито прави обратен завой по булеварда, без да пропуска движещия се направо автомобил на моя мъж. Пламен свирва, но човекът не иска да спре и мъжа ми е принуден да натисне спирачки, за да избегне удара с аудито.

Следва неочаквана агресия.

 

 

 

Мъжът с аудито, решава да покаже кой има право на пътя и че се чувства над закони и правила. Решава да принуди мъжа ми да спре, но той продължава напред, смятайки, че нещо толкова незначително просто ще отмине за секунди- поредния нервен и нагъл шофьор. Но не.

 

 

Мъжът в аудито, вади оръжие и стреля… Стреля във въздуха, после по служебната кола на мъжа ми.

 

 

 

Пламен се опитва да избяга от агресора, но онзи, продължавайки да стреля, го настига малко след бензиностанция Лукойл и започва да го бута с колата си… Удря го веднъж, втори път, третият удар е бил доста силен, цялата кола на мъжа ми е издрана, огледалото счупено, а той като по чудо успява да отбие в отбивка, а не да се обърне в канавката или да се удари в мантинелата. През целият този екшън, двете коли са карали една до друга (аудито в насрещното опитващо да избута мъжа ми), което принуждавало другите шофьори да отбиват извън пътя, за да не се блъснат.

 

 

 

 

В крайна сметка мъжът ми е избутан, а агресора слиза и го заплашва с оръжието, казвайки, че ако не излезе, ще го гръмне в главата на място. Мъжът ми няма къде да избяга, отваря вратата и онзи започва да го налага с оръжието и с юмруци, докато мъжа ми се опитва да се предпази и да откопчае колана. Опитва се да стигне телефона, но неуспешно. Излиза от колата в опит да се защити, да избие оръжието, да повика или спре някой за помощ…

 

 

 

През това време нападателят му го налага и му крещи, че сега ще го довърши. Казва на сина си, който явно също е бил в колата и сега стои и крие номера на аудито, да дойде и да довърши мъжа ми, да го добие…

Момчето все пак отказва, а виждайки, че спират коли и има свидетели, агресорът решава, че е време да тръгва….

 

 

 

Полиция, линейка, болница. Пламен е с комоцио, сътресение на мозъка, счупен нос, защитни рани, болки в гърдите. Защото се е изпречил на пътя на мутра! Защото някой си се е помислил за недосегаем и че е единствен на пътя, където този, който кара напред, трябва да спре като го види…

 

 

 

 

 

Шалтера е качил серия от видео клипове, само часове преди нападението, как кара по пътя Варна -Добрич със скорост над 185 км. в час! При разрешени 90, а на места и 60! Шалтерът е решил, че той решава кой да живее, кой да умре, кой да бъде пребит, ограбен и избутан от пътя. Решил е, че ще му се разминава, защото на село бил най-големия и страшния, имал бил връзки… Решил е, че едно обикновено момче заслужава да бъде смляно, просто защото той е решил така!

 

 

 

 

Г-н Шалтер, държа да ви уведомя, че Пламен е всичко, което вие не сте! Справедливостта ще възтържествува, защото Пламен заслужава само това- истина и справедливост! Всеки си получава заслуженото и вие тепърва предстои да разберете, че Пламен ще победи в тази битка, която той не е търсил и искал. Вие сам си го причинихте!“

 

 

 


Колата на Пламен след сблъсъка с аудито на Шалтера и последвалите ексцесии на гангстера

 

 

Флагман

flagman.bg

 

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

171588389594627

Стана ясно коя е жертвата след фаталния удар с Кирил Петков! Състоянието на съпругата на починалия е критично

май 16, 2024
171587144824916

Кирил Петков с първи думи след катастрофата: Моите огромни съболезнования на близките на починалия, аз не съм пострадал

май 16, 2024
kristiyan-tedi

Стана ясно кои са жертвите от кървавата баня с джип в Пловдив, шофьорът е син на служителка от КАТ / СНИМКИ

май 13, 2024
катастрофа

Няма край: Ад с много ранени на пътя за „Маказа“, дете е с опасност за живота

май 12, 2024
169323482957890

Позорно: Кандидат депутат бяга от полицията в София, отказал тест за дрога, пуснаха го заради имунитет

май 10, 2024
драма

Страшна драма в Бургас: Самотна майка увисна на една ръка от балкона, ужасът е бил… СНИМКИ

май 9, 2024