Коментари

„Биволъ“ пусна изображение от клипа в резиденцията на Борисов в Бояна и попита кой е оператора

„Биволъ“ пусна изображение от клипа в резиденцията на Борисов в Бояна и попита кой е оператора

 

big_0000c6e

 

 

„Биволъ синтезира това изображение от клипа в резиденцията на Премиера в Бояна.

 

 

 

Личат си лицеви черти и особености на фигура и облекло. Приемаме всякакви предложения за разпознаване на оператора/ката/!“

 

 

Това написаха в профила си във фейсбук от медията. Отдолу веднага заваляха десетки предположения.

 

 

 


 

 

Че Борисов е имал предвид конкретен човек стана ясно по бързата реакция на близките до ГЕРБ сайтове. Те веднага продължиха думите му и посочиха кой визира той.

Ето как близките до властта сайтове Пик и Трибун.бг коментираха думите на Борисов, че става въпрос за „много прекрасна госпожа“.

 

 

„Думите на премиера потвърдиха слуховете през последните месеци, че жената, която го е снимала е Христина Бобокова-жената на близкия до Радев Пламен Бобоков. Освен това, според слухове, тя е била бизнес връзката между Бобоков и Васил Божков-Черепа.“, пише Трибун.бг.

 

 

А Пик извади и снимка на Христина Бобокова от семейно пътуване със семейство Божкови.

 

 

 

 

„Президентът вече също е политически играч. Аз съм изяснил, как коварно, неговите хора, най-близкото му обкръжение, по един много елементарен начин, с една много прекрасна госпожа, дойде и нащрака в мое отсъствие всичките тези работи. Направиха го по перфектен начин. Шапка им свалям. Години наред са се готвели за това.“ Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод на разпространените преди време записи от къщата му.

 

 

 

„Грешката им беше, че пуснаха клипа, в който има спалнята, къщата, сервизните помещения, но отсъствам. Ако е имало пари, ама кой държи злато, пари в едно шкафче, след като касата, която съм заварил там, е пред вратата. Като ченгеджийска опареция я направиха фантастично. И не случайно – само той го повтаря. Защото най-близко обкръжение негово го свърши“, каза Борисов.

 

 

И продължи: “Някой записвал, пускал нещо. А неговите записи, които хъкъ-мъка, с есемесите, с прикриването на проверка са със законни специални разузнавателни средства. Като говорим за едните записи, да говорим и за другите. За мен случаят е приключен, взел съм си поуката, но не мога да отрека, че го направиха по брилянтен начин.

 

 

И след това към него,виждате как, майсторски започнаха да нареждат други неща. Например- убийството на манекенка в Гърция, през други сайтове, оказа се пълна лъжа. После – Борисов пие ракия с гангстер, то се оказа Себастиан Курц. Такива примери, с къщи, острови, мога да ви дам. Лошото е, че хората запомнят тези неща“, каза Борисов.

 

 

 

Коментари

More in Коментари

урумов

Започна промиването на мозъци за покушението срещу Роберт Фицо

май 16, 2024
qvor-dachkov-e1486391023192_1746892204914951909_big

Дачков коментира Волгин по „Панорама“: Това е единствената мотивация при 100% от кандидатите

май 11, 2024
960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
960x540

Тази арт-инсталация е струвала 100 000 лева. Аз съм виждал графити в подлези, в които има повече „арт“

април 28, 2024