Политика

Борисов: Няма да им дам оставка. Мафията е на улицата, иска да ни свали. Намериха си и водач

Борисов: Няма да им дам оставка. Мафията е на улицата, иска да ни свали. Намериха си и водач

 

big_bjkubun

 

 

 

 

Премиерът Бойко Борисов отсече, че мафията иска да свали властта по време на посещението си в Центъра за деца с онкохематологични заболявания в село Опицвет. „Затова ги дразним – защото няма какво да покажат.

 

 

Искат оставка, защото не знаят какво да се прави. Ще видите в следващите месеци как ще се развие кризата по света. Мафията в момента иска да свали правителството. Хазарт, контрабанда, всичко е по улиците и иска оставка, намериха си и водач“, заяви той, като се включи с жива връзка във фейсбук.

 

 

 

 

Борисов е придружен от вицепремиера Томислав Дончев. Съоръженията са изградени с помощта на дарители, сред тях е и футболистът Стилиян Петров. Той дари парите от бенефисния си мач за построяването му.

 

 

„Станало е прекрасно. Стилиян Петров е добър човек“, каза министър-председателят. В центъра има условия за спорт, плувен басейн и всички удобства, за да бъдат децата със семействата си. „Като оправим магистралата, ще оправим и тук пътя“ каза премиерът на случайно минаващ шофьор, който му отвърна „Жив и здрав да си“.

 

 

 

„Това толкова ги дразни другите – че няма какво да покажат, а ние строим и работим. Не говорим в бъдеще, а в настояще време и само показваме. Затова искат оставка, но няма да има, защото не виждат кой е по-способен. Ако имаха способни хора, с удоволствие щях да им отставя да управляват. Но идват тежки времена и не можем да оставим държавата при тази световна криза на който и да е“, каза Борисов.

 

 

 

Мафията иска да свали правителството. Виждате, че целия хазарт и контрабанда е на улицата срещу нас и си намериха водач. Това ми дава основание да считам, че не трябва да им се дава оставка.  Хиляди хора на ден ми пишат и ме молят да не ги оставяме, защото виждат какво идва и колко са злобни и арогантни. Хората ги е страх“, завърши той.

 

 

 

 

Лупа БГ

Политика

More in Политика

Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024