Криминално

На купона в Самоков Дарин сияел, купил бонбони за приятелката си. А след него – обесен до Драгалевци!?

На купона в Самоков Дарин сияел, купил бонбони за приятелката си. А след него – обесен до Драгалевци!?

 

 

na-kupona-samokov-darinsiiael-mechtael-996

 

 

Приятелите и родителите на Дарин продължават да се лутат в смъртоносния лабиринт, който отне живота му.

 

 

 

Те твърдят, че младият мъж, който бе открит обесен на 6 септември край Драгалевци, е бил вечно усмихнат, щастлив, с мечти за бъдещето си, а не депресиран и унил.

 

 

„Купи бонбони на гаджето си и говори с нея в деня преди да изчезне, правеше си и други планове“, спомня си майка му Тони пред „168 часа“.

 

 

А съдбата на младежа беше обвита в пълна мистерия дни наред, след като той изчезна на 26 август. Единственото, което близките му тогава знаеха, е, че колата му е открита в района на Окoлoвpъcтния път нa Coфия. В нея полицаите нaмepиха само смаpтфона мy, но нe oткpиха cлeди oт нacилиe.

 

 

 

 

 

За последно 22-годишният Даpин е видян от свои пpиятели в Самоков, където заедно с тях бил на кyпон. Оттам той си тpъгнал с кола към София, където следите му се губят.

 

 

 

 

Познати на момчето не спираха с апелите в социалните мрежи за помощ в откриването му. За съжаление, развръзката не беше никак добра – Лазаров беше намерен обесен, което шокира всички негови близки.

 

 

 

„Неочаквано за нас и неприсъщо за него“, определят случилото се роднините му.

 

 

 

 

 

В дните преди да стане ясна кошмарната съдба на Дарин, близките му се колебаеха между няколко сценария. Никой от тях обаче не включваше самоубийство, тъй като преди това той не е давал индикации, че може да извърши подобно нещо. Те все още не могат да повярват, че момчето само е посегнало на живота си.

 

 

 

 

 

Пред майка си Тони той никога не е споделял да има някакви проблеми, които да го притесняват изключително много. Самата тя също не е усетила нещо смущаващо в поведението му, за да му предложи да тръгнат на психолог. Изчезването му пък било абсолютна изненада за всички, които го познават, тъй като досега никога не се е случвало.

 

 

 

За сина си Тони казва, че винаги бил усмихнат и весел. Същото виждали и най-добрите му приятели. Никой от тях не може да каже, че Дарин някога е бил тъжен и в депресия.

 

 

 

 

Щастлив изглеждал и преди фаталния ден. Казал пред майка си, че се е свързал с приятелката си и й е купил бонбони. Вечерта отишъл на купон с приятели в Самоков. Малко по-късно си тръгнал, а оттогава следите му се губят. На партито също не изглеждал притеснен, даже напротив – забавлявал се както обикновено, пускал шеги и бил в много добро настроение. Правел планове и за следващите дни, което тотално противоречало на самоубийството.

 

 

 

 

Останалата част от групата, с която се видял в Самоков, отхвърлят вероятността момчето да е посегнал на живота си след голямо количество изпит алкохол. По думите им на събирането Дарин категорично отказал да пие, тъй като бил с колата си и по-късно трябвало да шофира. Самият той бил изключително изряден в това отношение. Все пак учел в Академията на МВР в София.

 

 

 

 

 

Да стане полицай, мечтаел още от малък. Веднага след като приключил със средното образование, решил да сбъдне мечтата си. Пред близки приятели споделял, че вземането на изпитите и приемът му са едни от най-хубавите моменти в живота му. За да завърши тази година, му оставали само още три изпита.

 

 

 

 

След изчезването му пред властите негови колеги от академията също обяснили, че нямат никаква информация какво може да се е случило с Дарин. Те били поредните, които потвърдили, че той не е променил поведението си в последно време и не са забелязали да е изпадал в някакви кризи, които може да са го подтикнали към крайности.

 

 

glas.bg

Криминално

More in Криминално

zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024