ОБЩЕСТВО

„Отровното трио“: По-сплотени сме от всякога, не се докосвайте до пеевските боклуци

„Отровното трио“: По-сплотени сме от всякога, не се докосвайте до пеевските боклуци

otrovnoto_trio_bgnes
По-сплотени сме от всякога. С тези думи „Отровното трио“ опроверга жълтите медии, които от преди ден започнаха да пишат, че сред тримата водачи на протеста е настъпил раздор.

Във Фейсбук триото написа: „Срещу народа се води гнусна информационна война, която залива всички с жалки фейкове обслужващи тиквите и каскетите. За ужас на мутрите, в триото сме по-сплотени от всякога и винаги ще бъдем.

Велико Народно Въстание III, 22.09“.

 

 

 

Велислав Минеков отделно коментира в социалните мрежи: „Желанието за раздор в триото нито е било, нито ще се състои.

Не се докосвайте до пеевските боклуци, те са заразни.

Продължаваме със същата ярост.

Тази вечер ви очаквам на площада“.

 

 

„Както видяхме на втори септември, МВР и властите не са на наша страна. Тоест на страната на народа. Ето защо сценарият и всичко предвидено за утрешното „Велико народно въстание III“ ще го запазим в тайна“

 

 

 

 

Това заяви пред Actualno.com адв. Николай Хаджигенов по повод готвения за утрешния Ден на независимостта национален протест в центъра на София. Хаджигенов посочи, че „Отровното трио“ е получило информация, че ще има отново внедрени футболни фенове в гражданския протест. „Ще направим всичко възможно, за да не се стигне до провокации, доколкото е по силите ни това“, коментира Хаджигенов.

На въпрос за отчетността на средствата, които „Отровното трио“ събира като дарения за подготовката на протестните акции, адв. Хаджигенов посочи: „Кафявите медии в продължение на 70 дни питаха на висок глас кой плаща това нещо, след като на третия отчет обявихме, че сме на почти 100 000 лева, като дори сме ги прескочили“, каза Хаджигенов. Той обясни, че организацията към момента е пуснала четири междинни отчета на разходите около протеста, в които парите са описани до стотинка.

 

 

 

 „Най-много се радвам на сумите от 2 и 5 евро от плащанията по кредитните карти. Другите суми, на които се радвам най-много са банкнотите от 50 лв. Тези суми от 2 и 5 евро са очевидно от хора, които нямат пари и нямат възможности и даряват толкова, колкото могат. Аз безумно много се радвам на тези пари, защото това означава, че имането и нямането вече не е приоритет в главата на българина“, сподели адв. Хаджигенов.

 

 

 

 

По отношение на преводите по сметка от 50 лева, адв. Хаджигенов обясни, че това са парите, които премиерът Борисов е раздал на пенсионерите. „Вчера получих трогателно писмо. Една жена го донесе от пенсиониран 92-годишен инвалид с 50 лева, а аз я помолих да ги внесе по банков път, тъй като пари в брой не взимаме. „Най-многото преводи по банков път, които получаваме, са 50 лева – част от тях директно са си написали, че са пенсионерските 50 лева. Това са парите, които Борисов дава, а пенсионерите не ги искат. Те не просто не ги искат, те ги даряват за целите на протеста“, обясни още адв. Хаджигенов.

 

 

 

 

Относно това дали „Отровното трио“ ще се превърне в политическа формация, която да участва на следващите парламентарни избори, адв. Хаджигенов помоли да се коментира „по-сериозният въпрос“, свързан с обвиненията в канибализъм.

 

 

Фрог нюз, Актуално

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

big_211212

Неочакван обрат за Георги, обвинен, че е кълцал Дебора с макетно ножче – съдът реши, че арестът му е незаконен

юни 5, 2024
налбантов

Хотелиер от Слънчака избухна: Няма хора! Освен всичко останало са тъпоглави, не се поддават на обучение

юни 5, 2024
клаудия

Соломон Паси и Даниел Лорер се обявиха за роднини на новата президентка на Мексико Клаудия Шейнбаум

юни 4, 2024
нато-армия

The Telegraph: НАТО разработва план за прехвърляне на US войски при война с Русия, включително и през България

юни 4, 2024
президент

Радев: Нашите евроатлантици са страхливички. Ако оставим на тях, те с охота биха пратили всички българи на фронта

юни 3, 2024
мазда

Всички собственици на „Тойота“, „Мазда“, „Хонда“, „Сузуки“ и „Ямаха“ са предупредени: Япония разкри голяма измама с колите

юни 3, 2024