ОБЩЕСТВО

Хиляди скандират ”Оставка” за Борисов и Гешев. Насрочиха Велико народно въстание IV – на 3 октомври

Хиляди скандират ”Оставка” за Борисов и Гешев. Насрочиха Велико народно въстание IV – на 3 октомври

ed7a814219e0a4b8f66e74056cd33687
Хиляди хора на митинг-концертът на Орлов мост за сетен път настояха за оставките на Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев. На концерта протестращите искат да споделят своите идеи за една по-добра България. Събитието, което е част от всенародното недоволство към властта, ще продължи до 22 часа. Концертът започна в 16 часа, като малко след това на място вече има хиляди души.
koncert_1

В концерта ще участват известни музиканти, актьори и видни общественици.  Ще има и изказвания на оратори. Тази вечер традиционният митинг ще се премести от триъгълника на властта на моста. Организаторите се надяват Орлов мост и Цариградско шосе да почернее от хора тази вечер. Поканени са артисти, които имат социални послания, категорични са организаторите. Протестиращите донесоха 50-метрово знаме. То беше опънато и развято в знак на желанието младите хора да имат шанс сами да изградят своето ново бъдеще.

 

Моменти от протеста-концерт в снимки:
.
.
.
.
.

 

big_2729

Четвъртото Велико народно въстание за оставка на правителството на Бойко Борисов, главния прокурор Иван Гешев и предсрочни парламентарни избори ще се проведе на 3 октомври от 17 часа, обявиха във видео на живо от протестния концерт на Орлов мост от Отровното трио – адв. Николай Хаджигенов, проф. Велислав Минеков и Арман Бабикян, пише offnews.bg.

Събитието отново ще е пред Президенството на площад Независимост.

 

 

„На 1 октомври е заседанието на комисията LIBE, на 5-и е заседанието на Европарламента по повод корупцията на правителството на Борисов, затова на 3-и ние се събираме отново да покажем тия „между 100 и 500 човека“, които близо три месеца вече сме по площадите и искаме оставки и ще получим оставки най-накрая. Чакаме ви“, заяви адв. Хаджигенов.

 

 

 

Според проф Минеков сега е времето хората да покажат съвестта и енергията си.

„Дори и желанието да ги премахнем тези трябва да бъде яростно. Трябва да ги премахнем и това ще стане само ако се съберем, ако сме достойни и направим всичко възможно затова“, добави известният скулптор.

 

 

 

Според него четвъртото Велико народно въстание ще се види от Европа, а именно Европа ще отсече краката на българската мафия.

„Нашето въстание продължава“, завърши Минеков.

 

Оф нюз, Фрог нюз

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

960x540

Обява за продажба на къща и парцел в Родопите взриви мрежата

май 6, 2024
extlb9pkgsfa1pgpezzg

Армията ни продължава да намалява, военните пилоти почти не летят, а моряците не плават

май 5, 2024
nova-tv-rozhdestvo-768x397

Нова телевизия сцепи мрака с идиотски гаф за Великден

май 5, 2024
IMAGE_13975557_40_0

Румънска реч оглася Слънчев бряг, украинки решиха проблемите на търговците / ВИДЕО

май 5, 2024
christos2

Христос Воскресе! Честит Великден! Много здраве и благополучие!

май 4, 2024
960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024