ОБЩЕСТВО

Айде, бе?! Чалгата закъса, Сузанита пее на ушенце за 50 лв. СНИМКИ

Айде, бе?! Чалгата закъса, Сузанита пее на ушенце за 50 лв. СНИМКИ

unnamed

 

 

 

Финансовата криза покрай пандемията започна да се отразява все по-явно на представителите на най-лекия жанр. Част от чалга певиците се ориентираха към търговията, резюмира драмата „Монитор”.

 

 

 

Поп-фолк фурията Андреа, например, все по-често напомня на последователите си в социалните мрежи, че вече е част от платформа, която предлага видеопоздрави за специални поводи от известни личности.

 

 

 

 

 

„Поръчайте си личен поздрав от мен и изненадайте ваш близък или приятел“, зове бившата изгора на боксьора Кубрат Пулев-Кобрата. Нейната тарифа е 290 лв., като има право да забави поздрава със седмица.

 

 

 

Значително по-скромна сума искат младите певици. Протежетата на хитмейкъра Галин – Лидия, Десита, Диона, ученичката Данна, както и щерката на Орхан Мурад – Сузанита, пеят ЧРД! за 50 лв.

 

 

 

Впечатление прави, че звездата от зората на фолка Рени иска по-малка сума от тях – 49 лв. Ромската перла Бони е някъде по средата – иска 100 лв. за услугата. От лицата на „Пайнер“ най-ниска е тарифата на Арти, който се прочу с участието си в риалити формата X Factor – 19, 99 лв.

 

 

 

За страничен доход Андреа разчита и на артикулите в своя сайт. Певицата продава старите си рокли на цени от 75 до 325 евро.

 

 

От снимките става ясно, че повечето от тях е обличала в клипове или за различни официални събития. Тениски с лик на знойната блондинка пък варират от 15 до 35 евро. В сайта се предлагат и кейсове за телефон с нейни снимки отново за 15 евро.

 

 

 

 

 

 

През лятото поп-фолк дивата Алисия също влезе в модните среди със своя марка. От няколко дни тя е пуснала част от дрехите си на промоция и така например комплект топ с клин вече е достъпен за 65 лв. вместо за редовните 218 лв.

 

 

 

 

В тези трудни времена Емилия пък напомни на феновете си, че продава училищни принадлежности. Тетрадки и лексикони с нейния лик могат да бъдат поръчани за 1,99 лв., докато тефтерите са на стойност 1,50. Изпълнителката на „Смелите си имат всичко“ предлага скицници за 2,50 и метален магнит отварачка за 3,99 лв. В сайта на певицата са налични за продажба още картички, хартиени торби, календари, плакати и чаши.

 

 

 

Преди седмица музикалната компания „Пайнер“ изрази позиция относно мерките за сигурност покрай коронавируса.

 

 

 

 

„Във връзка с усложнената епидемиологична обстановка в България и увеличените регистрирани случаи на COVID-19 в страната бихме искали да изкажем позиция, че налагането на по-строги рестрикции като ограничаване на работното време или пълното затваряне на заведенията и развлекателните обекти на територията на Р България не е наложително.

 

 

 

Фактите сочат, че тези обекти не са огнища на разпространението на новия вирус, защото в момента в нито едно от тях няма регистрирано такова. Отминалият летен сезон категорично показва, че можем да работим и се справяме успешно в условията на коронавирус“, гласи част от официалното изявление.

 

Лупа БГ

 

lupa.bg

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

960x540

Обява за продажба на къща и парцел в Родопите взриви мрежата

май 6, 2024
extlb9pkgsfa1pgpezzg

Армията ни продължава да намалява, военните пилоти почти не летят, а моряците не плават

май 5, 2024
nova-tv-rozhdestvo-768x397

Нова телевизия сцепи мрака с идиотски гаф за Великден

май 5, 2024
IMAGE_13975557_40_0

Румънска реч оглася Слънчев бряг, украинки решиха проблемите на търговците / ВИДЕО

май 5, 2024
christos2

Христос Воскресе! Честит Великден! Много здраве и благополучие!

май 4, 2024
960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024