Политика

Борисов: За мен е важна оценката на хората. Като виждам как се радват, това ме мотивира! ВИДЕО

Борисов: За мен е важна оценката на хората. Като виждам как се радват, това ме мотивира! ВИДЕО

 

09a23999acc24ab6a811850ab9f5dc1d

 

 

 

„За мен е важна оценката на хората“, заяви Бойко Борисов, който е на обиколка из Родопите.

 

 

 

 

„Когато ги виждам как се радват, че след 40 години чакане ще има хубав път между с. Белица и с. Загражден – това ме мотивира да продължим с ударното строителство не само в Родопите, но и в цялата страна.

 

 

 

Вече започна и ремонтът на пътя Югово – Лъки, по който се стига до Кръстова гора. Паралелно с това не е спирала и работата по пътищата в община Велинград. Поели сме ангажимент към жителите на общината и ще го изпълним!“, добавя премиерът.

Сцена като от филм разигра премиерът Бойко Борисов заедно с финансовия министър Кирил Ананиев и зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков. Тримата са седнали на дървени пънове някъде в Родопите и обсъждат констатациите на Муудис. За публика служи възрастен мъж, когото премиерът нарича „брато“.

 

„Лъжците говореха, че щяхме да фалираме държавата. Какво тогава гледа „Муудис“, възмущава се Борисов, докато чете цялото съобщение на финансовото министерство.

 

 

Министър Ананиев обяснява, че установеното от Муудис означава, че плащаме по-малко лихви по дълга. „Това е висока оценка за дейността на правителството! Това е една от най-известните рейтингови агенции в света. Според тях сме извършили всички необходими реформи и сме с административен капацитет, изискван от нас за Еврозоната. Финансовите министри на 10 юли всички до един гласуваха за влизането ни в банковия съюз. Ние в момента изпълняваме план с мерки и след това ще се ингегрираме и в Еврозоната до 2023 г.“, добави Ананиев.

 

 

„Пишат се отвратителни неща“, възмущава се Борисов и прочита от лист, че страната ни разполага със значителни фискални резерви. „България пак е по-добра. Не може да угодиме на тези хора“, допълва той.

 

 

„Новият бюджет ще е така направен, че хем е за хората, хем за отделния човек“, обяви премиерът. „Страната разполага със значителни фискални резерви. С какво да угодим на нашите опоненти? Тук в, Родопите, се строи, а не само там. Ще повишим пак доходите“, повтаря той.

 

Дунав мост, Оф нюз, фейсбук

Политика

More in Политика

big_12

СТЕНОГРАМА закова Главчев за детската болница – кой е отговорен, ето как е прието решението

май 2, 2024
РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
прокуратура

Прокуратурата по казуса с фалшивите подписи: Има данни за документни престъпления

април 29, 2024
лена

Лена Бориславова за фалшифицираните документи: Не се притеснявам от проверка, не съм търсена от органите на реда

април 29, 2024
корал

Сдружение „Корал“: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може той да стане премиер. Те са за затвора

април 28, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024