ИНЦИДЕНТИ

Трагедия! Млада родилка почина внезапно в Дулово ден преди да прегърне детето си

Трагедия! Млада родилка почина внезапно в Дулово ден преди да прегърне детето си

 

598453

 

 

29-годишната Джеврие Юнуз от с. Водно почина вчера в болницата в Дулово ден преди да роди и покрусеното й семейството чака аутопсия. Случаят бе потвърден от Окръжният прокурор Теодор Желев.

 

 

 

Образувано е досъдебно производство за изясняване причините за смъртта. Резултатите от аутопсията очаква и гинекологът наблюдаващ бремеността на Джеврие д-р Любомир Минков. Той е следил състоянието на жената и е изненадан от развоя на случая. Нищо не е предполагало летален изход.

 

 

 

Д-р Минков е наблюдавал и предните две бременности на Джеврие. Тя оставя две момиченца на 5 и на 2 години. Третото дете е щяло да бъде момче. Д-р Минков съобщи, че жената не е имала никакви оплаквания. Терминът й е бил за 12 октомври. Тъй като предишните раждания са били с цезарово сечение, по план е трябвало вчера да бъде приета в болницата и днес да я оперират. Такава е практиката, уточни д-р Любомир Минков, да правим цезарово седмица преди термина.

 

 

 

Рано сутринта в понеделник, към 4:20 тя се оплакала на съпругът си, че й е лошо. Причерняло й пред очите. Той се обадил на баща си, който пък подал сигнал до 112.

 

 

Линейката от Дулово дойде за 5-10 минути, но на мен ми се сториха 60, разказа Ердинч Мехмед, свекър на Джеврие. Предната вечер са били до късно заедно. Тя дори радостна говори със съпругата ми, която работи в Турция. Била е приета веднага в болницата.

 

 

 

 

От Силистра бързо пристигнал и д-р Минков. Тя беше в тежко състояние, сподели той. Изпадна в клинична смърт и пристъпихме към реанимационни мероприятия, но нищо не помогна. Нямам обяснение какво се случи и каква е причината. Аутопсията ще покаже, коментира гинекологът.

 

 

 

 

Под надзора на Окръжната прокуратура в Силистра е започнало разследване по случай с починала бременна жена в Дулово, съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна.

 

 

 

 

Досъдебното производство от компетентността на Окръжната прокуратура се води за евентуално престъпление по член от НК, чийто текст ангажира наказателната отговорност на всеки, който причини смърт поради незнание или немарливо изпълнение на занятие или на друга правно регламентирана дейност, представляваща източник на повишена опасност, се посочва в съобщението.

 

 

Монитор, Новини БГ

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17795299_40_0

Озверели нашенски роми се млатят с тояги и дъски в Италия, местните плачат и не смеят да излязат навън / ВИДЕО

май 3, 2024
Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024