Коментари

ББ е спокоен, 22 000 американска армия само на 200 км от София охранява престъпленията на властта у нас

ББ е спокоен, 22 000 американска армия само на 200 км от София охранява престъпленията на властта у нас

 

markov

 

 

 

ББ, който продължава да е лицето на един сложен политическо-олигархичен октопод е спокоен – защото 22 хилядна американска армия е базирана само на 200 километра от София и иска или не чак толкова, но охранява престъпленията на властта у нас.

Безгласно, но присъствено!

 

 

 

ББ е спокоен – защото най-голямото световно икономическо лоби е зад гърба му, а конкретен предствавител на това лоби е в тежка корупционна схема на мафиотската ни власт. Опозията ни е мъртва, защото знае това и единствената и форма на съществуване е симбиозата с престъпниците и непрекъсната имитация на опозиционност.

 

 

 

Властта е спокойна – защото разполага с повече невидима, отколкото с публична власт, която умишлено е сведена до необходимия минимум за съществуване.

 

 

 

 

Невидимата сила дава неограничена власт и в ръцете на вероломните е оръжие за масово поражение.

 

 

 

ББ, обаче, е и уплашен – затова се опитва да търгува запазването на живота си и бъдещето със средствата на цялата държава, разбирайте с наши средства от всякакъв характер. Той е безкруполен тип и патологичен лъжец, защото това са двете страни на неоходимия му аватар за физическо оцеляване. Някои ме питат: Как стигнахме дотук? – Има кратък и изчерпателен отговор, но краткият е: Заради липса на национален характер и загуба на историческа памет!

 

 

 

В името на парите /цветна амбалажна хартия/, които ще останат за всички нас и поколенията ни чрез провежданата псевдо „европейска политика“, само хилядолетни задължения. Нищо повече от това!

 

 

 

Парите и страстта за пари са най-големите заблуди на човечеството и всеки, който намира в тях решение на всичко и утеха, ще погине тихо. Толкова тихо, че никой няма да разбере това. България и българите имат съвършено други задачи, приятели, и парите са най-лесната част за нас от тази тежка историческа отговорност. Само най-простите хора, някои дори добре образовани, говорят и мислят основно за пари и самите те никога нямат такива средства, с частични времеви изключения в съвсем простата им форма на живот.

 

 

 

Империите винаги са били кратките мечти на вероломните, независимо как са били наричани в световната история.

Николай Марков, Фейсбук

Коментари

More in Коментари

1249613

Колтуклиева: Личният му „Лексус“ стои в двора на кооперацията, а борецът за евроценности използва държавата за лична употреба

май 17, 2024
урумов

Започна промиването на мозъци за покушението срещу Роберт Фицо

май 16, 2024
qvor-dachkov-e1486391023192_1746892204914951909_big

Дачков коментира Волгин по „Панорама“: Това е единствената мотивация при 100% от кандидатите

май 11, 2024
960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024