ЗАБАВНО

Бойко си „сверил часовника“ с Алена за мерките и края на коронакризата

Бойко си „сверил часовника“ с Алена за мерките и края на коронакризата

 

alena

 

 

 

Топ астроложката на властта Алена още не е изгубила доверието на Бойко Борисов и премиерът и сега си сверява часовника с нейните звездни прогнози, твърдят хора от неговото обкръжение, пише Лупа БГ.

 

 

След като гадателката проби във ВИП-орбитата по най-високите етажи на властта още преди години, сега нейните пророчества витаят предимно около коронакризата.

 

 

 

Политици от различни цветове твърдят, че Борисов се вслушвал в думите на Алена, особено за актуалните сега дати, касаещи отваряне и затваряне на държавата в епидемията, и не на последно място и за края на коронакошмара.

 

 

Затова и понякога мненията на медици и тези на премиера се разминавали. Така, при смелото намерение да се отворят ресторанти и училища на 21 декември, докато в Европа още по-здраво затягат мерките, пръст имала именно астроложката, твърдят политици.

 

 

 

Със сигурност, допълнително са повлияли и съветите на астролози, че на 21.12 е титаничният съвпад на Юпитер-Сатурн, предполагат запознати с предстоящото космическо явление.

 

 

 

Гласът на пророчицата бил чут от премиера и за тоталния край на пандемията  – догодина през август или най-късно през октомври. В тази прогноза обаче повечето медици и евролидери и родната гадателка се оказали със сходни очаквания.

 

 

 

„Бойко зачита прогнозите на Алена и въпреки, че тя изпадна в немилост след някои по-странни твърдения, при решения за дати, събития и дори за бъдещите избори, премиерът държи да чуе какво мисли и тя“, разказват запознатите с нагласите на премиера.

 

 

 

 

Астроложката се прочу с категоричните си пророкувания за политическото и дори лично бъдеще на Борисов. Тя му предсказа победите на минали избори, изхода на негови конфликти с политическите врагове, както и събития от личния му живот.

 

 

 

 

В някои успя, но в други отиде твърде далеч.

 

 

 

 

Преди няколко години, Алена предрече даже и сватба за министър-председателя, но това все още не се е случило, макар и самият той да сподели преди време, че като се пенсионира и се оттегли от политиката, ще мине под венчило.

 

 

 

 

Астроложката обаче разгневи обществото, след ексцентричния си извод, че аурата на Борисов нямало да допусне нахлуването на коронавируса в България.

 

 

 

Тогава я набедиха в подлизурство и верноподаничество към властта, след което тя се опита да бъде по-критична.

 

 

 

 

Пророчицата дори направи забележка на премиера, че не е избрал правилна дата за правителствените промени в кризата. Но пък му предсказа,  че протестите ще стихнат и няма да се стигне до оставка.

 

 

 

 

Сега най-вероятно звездната гадателка все още не си е казала тежката дума и за изборите – дали ГЕРБ ще спечели от вече насрочения вот през март, или ранните избори ще тикат управляващите към загуба на гласове.

 

 

Лупа БГ

 

lupa.bg

ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

960x540

Музеят на сатирата в Габрово издокара Христо Иванов като тлъста куртизанка по жартиери и мазно кафе

май 18, 2024
171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
хиалурон

Български шампион по щанги си наду устните с хиалурон: Обществото не ми плаща сметките / СНИМКА

февруари 8, 2024
846fd772869de1b03dfb3b798822bb61

Калина Андролова се гаври с Ваня Григорова и Цветанка Ризова

януари 30, 2024
big_Screen76

Динко се обиди и обяви края с прощално включване

януари 29, 2024
путин-байдън

Руски шегаджии сглобиха видео с Путин и Байдън

декември 7, 2023