ОБЩЕСТВО

Мангъров: Във всяка страна има хора като мен, на които се заглушава гласът

Мангъров: Във всяка страна има хора като мен, на които се заглушава гласът

big_00

 

 

 

Доц. Атанас Мангъров за пореден път заяви, че мерките за борба с коронавируса не само у нас, а и навсякъде, не са правилни.

 

 

„Виждате е, че във всички страни, които са най-затворени, там броят на случаите расте. Защото мерките не са добри. Шведският крал каза, че във всички страни НОЩ-овете се опитват да дирижират Виенската филхармония пред телевизора. Средната възраст на починалите от Ковид у нас е 75 години, а средната продължителност на живота е 74. Какво очаквате да ви се случи на 75 години?

 

 

 

Ако не умре от Ковид, ще е от нещо друго. Човек все още не е станал безсмъртен. Трябва да се спазват някои елементарни неща. Хорта, които са рискови и може да изкарат заболяването тежко, да не ходят там, където се струпват хора.

 

 

 

Всички останали трябва да живеят свободно. Да се спазва елементарна хигиена. Стигна се до абсурдната ситуация лекарите да се страхуват в болниците им да дойдат болни. Нали затова са тези болници?“, каза той в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

 

 

 

 

 

„Тези нови мутации не засягат хората, които са изкарали Ковид. Ваксината действа както на стария щам, така и на новите. Той не е по-смъртоносен. Това е нещо, което ще премине през достатъчен брой хора, за да се стигне до колективния имунитет. Питат ме: „Да се ваксинирам ли?“. Аз казвам: „Все едно да ме питате дали да се жените. Ами ако се обичате, женете се“.

 

 

 

Не са добре тествани тези ваксини. Всеки, който го е страх, да се ваксинира, аз съм за ваксините, но не и да са задължителни. Това е неетично. Аз се занимавам отдавна с Ковид, никога не съм носил маска, мил съм си ръцете. Във всяка страна има хора като мен, на които се заглушава гласът

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

960x540

Обява за продажба на къща и парцел в Родопите взриви мрежата

май 6, 2024
extlb9pkgsfa1pgpezzg

Армията ни продължава да намалява, военните пилоти почти не летят, а моряците не плават

май 5, 2024
nova-tv-rozhdestvo-768x397

Нова телевизия сцепи мрака с идиотски гаф за Великден

май 5, 2024
IMAGE_13975557_40_0

Румънска реч оглася Слънчев бряг, украинки решиха проблемите на търговците / ВИДЕО

май 5, 2024
christos2

Христос Воскресе! Честит Великден! Много здраве и благополучие!

май 4, 2024
960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024