ОБЩЕСТВО

СЗБ: Награда за доказателства, че Ангелов и Мутафчийски нарушават собствените си заповеди

СЗБ: Награда за доказателства, че Ангелов и Мутафчийски нарушават собствените си заповеди

 

7f56f1b1a1924ce9962ada1e5e223137

 

 

100 лв. в брой и още 900 лв. под формата на ваучери за заведения за първия човек, който изпрати доказателствен материал, че министърът на здравеопазването и началникът на „нощ“ посещават ресторанти или друг тип заведения

 

 

 

Сдружението на заведенията в България обяви във Фейсбук страницата си 100 лв. в брой и още 900 лв. под формата на ваучери за заведения за първия човек, който изпрати доказателствен материал, че министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов или началникът на щаба генерал Венцислав Мутафчийски нарушават собствените си заповеди и посещават ресторанти или друг тип заведения.

 

 

 

 

Публикуваме цялото съобщение без редакторска намеса:

 

 

 

 

100лв. кеш и още 900лв. под формата на ваучери за заведения за първия човек, който ни изпрати доказателствен материал, че министърът на здравеопазването Костадин Ангелов или началникът на „нощ“ генерал Мутафчийски нарушават собствените си заповеди и посещават ресторанти или друг тип заведения.

 

 

 

 

Повод за това наше действие са сигналите, които сдружението получихме, че въпросните хора посещават заведения, които според тях са най-опасни за разпространението на вируса и вече четвърти месец не работят. Оказва се, че най-вероятно, това не пречи на отговорните за издаването на дискриминационни забрани лица, да нарушават собствените си заповеди.

 

 

 

Смятаме, че именно те би следвало да дават пример на всички останали, а не обратното. Напомняме, че ресторантите към хотелите не попадат към забраната за работа, но дори и това не би следвало да бъде оправдание за тях, ако все пак слуховете излязат верни.

 

 

 

Напомняме също, че утре е 14-и февруари и силно се надяваме, че с това наше действие ще развалим евентуалните техни планове за празнуване. Ще напомним и още нещо! Преди точно 10 дни, на 03.02., изпратихме покана към министър Ангелов за публичен дебат, на която до ден днешен той не ни отговори по никакъв начин, а се скри като ….. човек, който няма аргументи, с които да се изправи срещу нас! Това ние го знаем много добре, но искахме и цялата общественост да го чуе и види в национален ефир. Отговор не последва!

Важно: за доказателствен материал ще се считат единствено снимки или клипове, на които присъства министърът на здравеопазването Костадин Ангелов или генерал Мутафчийски, в ресторант или друг тип заведение, на които ясно се вижда, че датата на въпросния материал е от началото на забраната за работа на заведенията!

 

 

 

 

Втора награда: 100лв. кеш и 400лв. под формата на ваучери за доказателствени материали с участието на доцент Кунчев, професор Балтов или професор Кантарджиев.

 

 

 

Всички снимки или клипове трябва да бъдат изпратени на нашия имейл: szb.bg.centrala@gmail.com

Първият, изпратил доказателство за нарушение на забраната, автоматично печели обявената награда.

 

Дунав мост

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

9cd8d4d4bc8fb70ffc27d33881a25d8f

КНСБ: Заплатата на 65% от работещите не стига за издръжка, 30% от тях получават дори под 1000 лв.

май 1, 2024
РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
big_hail-189519_1280fdf

БАБХ: Време е България да научи истината за агнешкото и яйцата в плик на Великден

април 30, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
затвор

Затвор „мечта“ за 42 милиона лева за ВИП персони отваря врати – без решетки, по двама в стая с отделен WC

април 29, 2024