ИНЦИДЕНТИ

Осемгодишно момиченце отнесе шамар от книжарка в училище в Русе: Марш оттука!

Осемгодишно момиченце отнесе шамар от книжарка в училище в Русе: Марш оттука!

9db280fdf9c64bb2b3e77c4a8b9ea4b3

 

 

 

Рязък шамар и злобни реплики „Марш оттука! Повече няма да влизаш в книжарницата!“, отнесло осемгодишно момиченце, ученичка в първи клас в най-многолюдното русенско училище „Васил Левски“.

 

 

 

От вторник, когато е станала случката, детето е в шок, травмирано е и се стряска от най-малкото нещо, казаха родителите. Стресът, който изживяла невръстната Дуйгу, вероятно ще я тревожи още дълго време, със сигурност ще я стряска всеки път, когато премине покрай книжарницата на първия етаж в училището, веднага след входа, през който децата минават всекидневно, пише вестник Утро.

 

 

 

Гневната реакция на продавачката в наетото за книжарница помещение била предизвикана от това, че Дуйгу влязла там заедно с още шест момиченца, едното от които е нейната сестра близначка, и неволно с непохватно движение съборила една от стоките на земята. Това било достатъчно, за да скочи книжарката и да връхлети върху и без друго обърканото и смутено дете.

 

 
Ще я съдя тази жена! – закани се бащата на близначките Дуйгу и Дилек. Родителите веднага пуснали жалби до отдел „Закрила на детето“ и до полицията за физическата разправа с малкото момиченце.

 

 

 

„Дъщерите ни толкова добре се чувстват в училище, с радост отиваха там всяка сутрин, а сега се налага да преодоляват психическия шок, който са преживели“, обясни бащата Джасмин Сюлейман, цитиран от русенския вестник.

 

 

 

Особено силно било унижението за момиченцето, което било шамаросано и наругано грозно пред своите съученички и приятелки.

 

 

 

„Недоумявам как може да се случи такова нещо – аз самата съм майка и за мен е немислимо някой да посегне да удари дете“, каза директорката на СУ „Васил Левски“ Красимира Иванова. Още повече, че детето е направило „белята“ неумишлено, добави директорката. Тя също е подала сигнал в полицията за случилото се. И се надява, че пострадалото дете скоро ще преодолее травмата

 

Утро, Дунав мост

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

171588389594627

Стана ясно коя е жертвата след фаталния удар с Кирил Петков! Състоянието на съпругата на починалия е критично

май 16, 2024
171587144824916

Кирил Петков с първи думи след катастрофата: Моите огромни съболезнования на близките на починалия, аз не съм пострадал

май 16, 2024
kristiyan-tedi

Стана ясно кои са жертвите от кървавата баня с джип в Пловдив, шофьорът е син на служителка от КАТ / СНИМКИ

май 13, 2024
катастрофа

Няма край: Ад с много ранени на пътя за „Маказа“, дете е с опасност за живота

май 12, 2024
169323482957890

Позорно: Кандидат депутат бяга от полицията в София, отказал тест за дрога, пуснаха го заради имунитет

май 10, 2024
драма

Страшна драма в Бургас: Самотна майка увисна на една ръка от балкона, ужасът е бил… СНИМКИ

май 9, 2024