ЗАБАВНО

Хит в мрежата: Изтипосаха НОЩ като рок динозаврите Europe с надпис „The Final Lockdown“

Хит в мрежата: Изтипосаха НОЩ като рок динозаврите Europe с надпис „The Final Lockdown“

349323ba109bb2a806add9c94b9434e6

 

 

 

Модата на колажите и карикатурите, в които главни герои са здравният министър проф. Костадин Ангелов, шефът на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса, накратко НОЩ, ген. проф. Венцислав Мутафчийски и останалите членове на щаба, се завърна с пълна сила.

 

 

 

Точно преди година, когато България за пръв път бе затворена и блокирана заради пандемията и прекара два месеца в локдаун, а членовете на НОЩ по няколко пъти на ден се явяваха по медиите, за да обясняват заплахата от коронавируса, се родиха и първите шеговити снимки с ген. Мутафчийски и останалите от НОЩ.

 

 

Дълги месеци мнозина упражниха ироничните си закачки върху личността на генерала хирург.

 

 

 

Сега, в навечерието на третия засега 10-дневен локдаун, който всички се надяват да е последен, макар здравните власти да настояват за неговото удължаване след изборите и до Великден, т.е. до 2 май, професорите от НОЩ, отново станаха герои на всевъзможни колажи.

 

 

 

 

 

 

 

Един от тях е особено популярен в социалните мрежи и ги представя като рок динозаври с дълги коси и кожени якета и шлифери в стил „Ролинг Стоунс“.

 

 

 

Така здравният министър проф. Костадин Ангелов, шефът на НОЩ и на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски, главният държавен здравен инспектор д-р Ангел Кунчев, директорът на Националния център за заразни и паразитни болести проф. Тодор Кантарджиев и секретарят на НОЩ полковник доцент Димо Димов – началник на катедра „Медицина на бедствените ситуации“ към ВМА са издокарани като Мик Джагър, Кийт Ричардс и останалите от прочутата рок група „Ролинг Стоунс“. Други пък припознават в „рокерите“ от НОЩ българската група „Щурците“.

 

 

 

Надписът на плаката „The Final Lockdown“ („Последното затваряне“) обаче най-много си пасва с хита на група Europe – The final Countdown или Последното преброяване.

 

 

А дали наистина ще е за последно?

 

„Познавам ги. Това е група Europe. С всички колеги работим много добре от самото начало. Надявам се, авторът да е прав за това, което е написал и наистина това да е последното затваряне“.

 

Това пък коментира здравният министър Ангелов пред Нова тв, когато му бе показан колажа.

 

Lupa.bg, фейсбук

 

ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
хиалурон

Български шампион по щанги си наду устните с хиалурон: Обществото не ми плаща сметките / СНИМКА

февруари 8, 2024
846fd772869de1b03dfb3b798822bb61

Калина Андролова се гаври с Ваня Григорова и Цветанка Ризова

януари 30, 2024
big_Screen76

Динко се обиди и обяви края с прощално включване

януари 29, 2024
путин-байдън

Руски шегаджии сглобиха видео с Путин и Байдън

декември 7, 2023
уики-1

Скъсаха се да редактират Кирил Петков в Уикипедия: „Канадски политик“ с „трайни мозъчни увреждания“

ноември 16, 2023