Коментари

Взимаш една поцинкована кофа, сипваш в нея две – три шепи ламаринени петолъчки и разклащаш кофата. Чува се: „Стабилност. Високи доходи

Взимаш една поцинкована кофа, сипваш в нея две – три шепи ламаринени петолъчки и разклащаш кофата. Чува се: „Стабилност. Високи доходи

 

 

big_121

 

Взимаш една поцинкована кофа, сипваш в нея две – три шепи ламаринени петолъчки и разклащаш кофата. Чува се: „Стабилност. Високи доходи. Да надградим съграденото от нас! Образование и здравеопазване… Дрън, дрън, дрън…“
Мда… ПКП гласува! Познахте!

Любо Кольовски

 

 

 

 

Цвета Караянчева обясни защо не е избрала електронния вариант за гласуване на изборите. Досегашният председател на Народното събрание гласува с хартиена бюлетина в избирателна секция в Кърджали.

„Нямам доверие на машините. Какво би се случило, както в стара на изборния ден 10 машини не заработиха в цялата страна?! Тези хора нямаше да могат да упражняват правото си на глас, ако не беше разписано да има и хартиено гласуване“, обясни тя пред репортер на Bulgaria ON AIR.

 

 

 

„Гласувах за стабилно управление. Гласувах за това да продължим да надстрояваме това, което сме постигнали до момента. Гласувах за високи доходи и политика, която е изцяло обърната към образованието и здравеопазването“, каза още Караянчева.

 

 

 

По думите ѝ изборният ден в Кърджали е напрегнат, тъй като кметове и активисти на ДПС присъстват в изборните секции и оказват непрекъснат натиск върху избирателите.

 

 

 

 

„Подала съм сигнал на 112, че един от нашите кандидати за депутати беше заплашвана от кмета и активист на ДПС, че след като ГЕРБ загуби изборите, ще бъде вкарана заедно с мъжа ѝ в лудница“, съобщи Караянчева и добави, че е подала няколко жалби.

 

 

 

Коментари

More in Коментари

залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
960x540

Тази арт-инсталация е струвала 100 000 лева. Аз съм виждал графити в подлези, в които има повече „арт“

април 28, 2024
phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024